Ale krytycy twierdza ze to wszystko prze Kevina, ona sie tak stoczyla.I NIKT nie wie jak teraz bedzie kiedy straci dzieci!Jako mama sie nie sprawdzila Zamiast zajac sie dziecmi wolala imprezy i kolezanki!
[ Dodano: 2008-01-21, 03:48 ]
A teraz co uslyszalam w radio!
J.Lo wyprawia baby shower w New York na dachu hotelu ciekawe czemu na dachy z deka zimno u nas????W hotelu nie bylo miejsca?
i do swojej wish list wpisala wozek dla dzieci za 13.000$ sztuka! Nosidelko za 4 tysiaki a wozek do joggingu za jedyne 500$
Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 14:38
u nich taka moda R Kelly kiedys wyprawił podobna impre ...tyle ze bez dzieci noo i był wymagany zupełnie biały strój
co do Brit...szkoda mi jej...... i moze jest odrobina prawdy w tym ze to przez Kevina taka jest
[ Dodano: 2008-01-21, 14:39 ]
u nich taka moda :Dprzyjecia na dachu R Kelly kiedys wyprawił podobna impre ...tyle ze bez dzieci noo i był wymagany zupełnie biały strój
co do Brit...szkoda mi jej...... i moze jest odrobina prawdy w tym ze to przez Kevina taka jest
Rihanne wole ciemniejsza jast sliczna i ma sliczny kolor skóry ( chciałabym byc murzynką hyhyhy ) i nie powinna sie wybladzac
Informacje: Dołączyła 328 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 04:00
Dzis na E entertainment podali ze Brit.... zerwala ze swoim chlopakiem tym ostatnim a teraz koles lata od telewizji do telewizji i rozdaje wywiady z zycia gwiazdki
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 558 dni temu Posty: 5384 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 11:44
madzia88 napisał/a:
nie znam kobietki a ona jest slawna
aktorka filmowa. jestem w szoku bo pisza ze ma 19 lat a na tym zdjeciu wyglada jak kobieta grubo po trzydziestce i wlasnie mialam pisac, ze jak na swoj wiek to nieźle sie trzyma
Wysłany: 2008-01-29, 12:50
madzia napisał/a:
aktorka filmowa. jestem w szoku bo pisza ze ma 19 lat a na tym zdjeciu wyglada jak kobieta grubo po trzydziestce i wlasnie mialam pisac, ze jak na swoj wiek to nieźle sie trzyma
Informacje: Dołączyła 328 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 13:52
madzia88 napisał/a:
madzia napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum