Informacje: Dołączyła 115 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-05, 15:07
Cerrata, to jest moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać, a ja niepotrzebnych kłótni tutaj nie chce.
Jest osobą publiczną, mimo że się wypala czy wypaliła, ale wydaje mi się, że lepszy gust w doborze ubrań by jej się przydał, przede wszystkim mam wrażenie, że nie widzę na zdjęciach osoby w wieku mojej matki, tylko sześćdziesiątkę, która nic z tym nie robi.
może to wino, które zamówiła do jedzenia nie miało aż tak tyle % było jakieś słabsze...
swoją drogą nie powinna siadać po spożyciu alkoholu...nawet jak jest aktorką/gwiazdą głosniej by się o tym mówiło jakby doprowadziła do wypadku czy jakiegoś nieszczęścia...a tak to prasa ma świetny materiał na zrobienie szumu koło jej osoby, że prowadziła po alkoholu...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum