Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 193 dni temu Posty: 858 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-06-12, 17:53
kakua napisał/a:
Już nie pamiętam gdzie, ale gdzieś tam wyczytałam, że na eurowizji została uznana za jedną z najpięknieszych kobiet... co za baby musiały tam śpiewać, dobrze że sobie odpuściłam...
Cytat:
może byli sami faceci
Hahahaha dobre no chyba tylko tym sposobem mogła zostać uznana za najpiękniejszą
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-12, 17:55
madonna...oryginał z niej. niby gwiazda, a nie myśląca jak gwiazda, tzn. wszyscy w tych czasach zawierają intercyze- mowię o sławach. no a teraz ma problem. już wcześniej się spierali o te adopcje, więc zaskoczenia nie ma
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 90 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-15, 15:16
madzia, madzia normalnie az wstyd..........
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-16, 13:09
asia21_87 napisał/a:
widać jaki mają gust tam w Angli, że takie cudo wybrali na Mis
prosze tu nie uogolniac,oki?
ja tam jej nie wybieralam,zreszta trzy lata tu jestem i nigdy o wyborach nieslyszalam..
pewnie byla jedyna kandydatka i dlatego wygrala
ile by miała na tym zarobić jak jej fani to mają średnio po 14 lat, to ile oni mogą mieć pieniędzy
Fakt? czy Superekspres?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum