Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 580 dni temu Posty: 2279 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-10, 18:21
żródlo- Pudelek
Isis Gee zrażona porażką na Eurowizji postanowiła nie wracać do Polski. Przynajmniej na razie. Jej mąż-menedżer zdecydował, że lepiej będzie zacząć wszystko od nowa - w Serbii. I to z zupełnie innym wizerunkiem.
Oto sesja zdjęciowa Isis, która ukazała się w tamtejszej prasie. Widać, że Tamara zrezygnowała z eksponowania swoich porcelanowych zębów, z korzyścią dla siebie.
Czy ma szansę wystąpić na Eurowizji po raz drugi, tym razem jako reprezentantka Serbii? Jej mąż ma właśnie taki plan...
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 25,75 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 30,39 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 32,15 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 40,08 KB
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 120 dni temu Posty: 858
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-06-11, 09:57
Nie kojarze jej w takim stylu.. Jak dla mnie dziwacznie.
Już nie pamiętam gdzie, ale gdzieś tam wyczytałam, że na eurowizji została uznana za jedną z najpięknieszych kobiet... co za baby musiały tam śpiewać, dobrze że sobie odpuściłam...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 580 dni temu Posty: 2279 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-11, 18:27
dla mnie jest paskudna, sztuczna jak lalka i w dodatku z końskim łbem. jaka z niej reprezentantka Polski, jak w naszym języku nawet za brdzo nie potrafi mówić. może lepiej mówi po serbsku
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 272 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-11, 20:27
plotek "Jak podają media, Madonna rozwodzi się ze swoim mężem, reżyserem Guyem Ritchie . Mimo to, nie zamierza dzielić się z nim swoją kasą. A dzielić się jest czym, bo Madonna jest obrzydliwie bogata. Gwiazda gdy brała ślub, myślała, że "to na całe życie" i nie spisała z Guyem intercyzy.
Ponoć Madonna w strachu przed utratą połowy dorobku zatrudniła najlepszego adwokata od rozwodów, tego samego, który reprezentował Paula MCCartneya w jego sprawie rozwodowej.
Jak to się wszystko skończy? Czas pokaże. Ale musimy zmartwić Madonnę. Paul McCartney swoją sprawę rozwodową przegrał"
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 41,77 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum