Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 93 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-28, 11:30
Też oglądałam ten program, na początku myślałam, że ma jakoś opryszczkę czy coś w tym stylu, ale później gdy bylo zbliżenie zobaczyłam, że jednak nie - chyba faktycznie sobie ustka poprawiła
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 21:37
lansik "Według najnowszych doniesień, Angelina Jolie i Brad Pitt wzięli wczoraj cichy ślub. Ceremonia podobno odbyła się w Nowym Orleanie.
Przedstawiciel pary na razie nie potwierdza tych informacji.
Z gratulacjami jeszcze się wstrzymamy, to nie są pierwsze plotki o zalegalizowaniu tego związku" dobrze by było
[ Dodano: 2008-03-30, 21:38 ] pudelek "Dziś plotkarskie media oszalały na punkcie ślubu Angeliny Jolie i Brada Pitta. Tabloidy ogłosiły, że najsłynniejsza para w Hollywood w sobotę zawarła związek małżeński w katedrze w Nowym Orleanie. Niedługo po ujawnieniu informacji o ślubie agent Pitta oznajmił, że nic nie wie na temat ceremonii. Następnie dodał, że paparazzi powinni przestać interesować się prywatnym życiem aktorów.
Gazeta Star utrzymywała, że doszło do zawarcia związku małżeńskiego i obecnie Angelina oraz Brad są już szczęśliwymi nowożeńcami. Jednak zaraz potem magazyny People i Us, powołując się na wiarygodne źródła, zdementowały plotki o ceremonii zaślubin. Jak donosi osoba z otoczenia Jolie i Pitta:
Cała ta historia jest kompletną bzdurą. Oni nawet nie byli w ten weekend w Nowym Orleanie!
Dziennikarze podejrzewają, że gwiazdorska para umyślnie spowodowała medialną burzę, aby pod osłoną kolejnych doniesień, w spokoju wziąć ślub"
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 42,04 KB
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Profil:
Wysłany: 2008-04-03, 23:42
z pudla "Przez ostatnie miesiące Britney Spears i Kevin "Michał Szatkowski" Federline ponownie się do siebie zbliżyli. Księżniczka pop częściej odwiedza swoje dzieci, para planuje wspólne muzyczne show, zaś ojciec piosenkarki robi z byłym zięciem interesy (zobacz).
Star Magazine donosi, że Britney postanowiła dać Kevinowi kolejną szansę. Najprawdopodobniej para już od pewnego czasu ukrywa swój związek przed rodziną i przyjaciółmi. Niedawno ujawniono, że byli małżonkowie wspólnie spędzili Wielkanoc, a obecnie planują romantyczne wakacje we dwoje!
Kevin chce wyrwać Britney z Hollywood i zobaczyć, czy między nimi jest jeszcze jakieś uczucie. Kiedy zaproponował jej wspólne wakacje, zgodziła się bez wahania i powiedziała, że pojedzie z nim, gdzie tylko chce i kiedy tylko zechce - informuje źródło.
Jeśli porównać Federline'a ze sprzedajnym paparazzi, Adnanem Ghalibem, lub psychicznym terrorystą, Osamą Lutfim, można dojść do wniosku, że Kevin to najmniejsze zło, jakie mogło ją spotkać" i dobrze wreszcie było by troche spokoju
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 08:35
anusek napisał/a:
Najprawdopodobniej para już od pewnego czasu ukrywa swój związek przed rodziną i przyjaciółmi.
zupełnie jak Doda i Radek
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-19, 17:37
Rozwód Cruise'a i Holmes bliski?
SPEKULACJE PRASOWE O KOŃCU AKTORSKIEGO MAŁŻEŃSTWA
Tym ślubem ekscytował się cały świat. A teraz jest separacja - donoszą amerykańskie media. Wiadomość, że słynny aktor Tom Cruise został porzucony przez Katie Holmes zelektryzowała świat kolorowych mediów.
Media już od wielu tygodni wieszczą koniec jednej z najsłynniejszych par show-biznesu. Powodem maja być nieustające kłótnie między małżonkami. Podobno Katie Holmes, wybrana na żonę według specjalnych procedur Kościoła Scjentologicznego, nie sprostała wymaganiom męża.
Tom Criuse, żarliwy wyznawca scjentologii, miał się prywatnie okazać tyranem, który chciał kontrolować każde posunięcie żony. Rzecznik pary dementuje informacje o rozstaniu - jednak amerykańskie media są pewne - małżeństwo jest bliskie rozpadu. www.tvn24.pl
Nie zdziwię się jeśli okaże się to prawdą.Niedawno czytałam,że Cruise chciał drugiego dziecka i Holmes się nie zgodziła.W ogóle te wszystkie spekulacje,że ona dostaje pieniądze za bycie jego żoną i jego tyrania wobec niej.Może to prawda i dlatego zażądała rozwodu
Czas pokaże
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-19, 17:47
Tilia napisał/a:
www.tvn24.pl
a już myślałam, że to wieści z plotka
szkoda rozpadu tego małżeństwa, bardzo lubię ich obojga
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
ja wlasnie czytalam na jekiejs amerykanskiej stronce,ze juz po kryzysie i ze na drugich urodzinach ich corki Suri non stop sie sciskali i calowali.Pewnie czas pokaze
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 20:48
lansik "Konkurs Eurowizji już 20 maja. Każdy reprezentant szykuje się do występu. Isis Gee , która będzie śpiewać w barwach Polski, zamiast ćwiczyć, musi się tłumaczyć. Z czego? Czy jest transwestytką! Wszystko przez szacownego dziennikarza Roberta Leszczyńskiego, który w sprawie jej płci wszczął śledztwo!
Znany dziennikarz i krytyk muzyczny Robert Leszczyński nie może jeść i spać. Co go tak dręczy? Ważne śledztwo. Leszczyński chce dowieść, że Isis Gee jest transseksualna.
Przeprowadziłem śledztwo i mam dowody. Nie chcę dręczyć Isis ani niszczyć jej kariery. Ale szokuje mnie zmowa milczenia show-biznesu wokół tej sprawy. Przecież transseksualizm to nic wstydliwego. Dana International, zwyciężczyni Eurowizji z 1998 roku, jest transseksualistką.
Plotek uważa, że jest absurdem śledzenie czyjegoś życia prywatnego do tego stopnia, do jakiego posunął się Leszczyński. Ale w tej historii absurd goni absurd. Dziennikarz pragnie by wokalistka zorganizowała konferencję prasową i otwarcie przyznała się do zmiany płci.
Nawet,gdyby to była prawda, to Leszczyński złamał wszelkie zasady dobrego wychowania oraz normy społeczne. I gdy znów będzie w telewizji mówił, że Polska to kraj nietolerancyjny, niech zacznie od siebie."
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 40 KB
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-12, 20:52
całkiem mozliwe, że była facetem. no ale skoro się zmieniła płciowo to jej sprawa. widac, ze ma w sobie wiele sztuczności,stąd te podejrzenia. ale ładowanie się w jej zycie prywatne jest nie w porządku
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum