Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-13, 15:33
Cytat:
nie wiedziałam, ze tam gra Lubert
ja też nie wiedzialam, dopiero z programu Kuby Wojewódzkiego się dowiedziałam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 16:27
z pudelka "Zaokrąglony brzuszek znanej z obsesyjnej dbałości o sylwetkę Fergie wywołał falę plotek w Hollywood. Media zastanawiają się czy wokalistka ukrywa ciążę, czy też ma problemy z utrzymaniem wagi. Sama piosenkarka wykorzystuje oczywiście to zamieszanie do promocji swojej osoby. Nie ukrywa brzucha, wręcz podkreśla swoje kształty obcisłymi ubraniami.
"Złośliwi" twierdzą, że dodatkowe centymetry Fergie są spowodowane jej problemami żołądkowymi. Ponoć na wielu oficjalnych galach zdarzały jej się "zapachowe wpadki". Mówiąc wprost - Fergie puszcza ciche bąki na imprezach.
To się nazywa tworzyć wokół siebie ciężką atmosferę"
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-24, 11:54
Magdaru napisał/a:
ten pudelek, to czasem już nie ma o czym pisać, takie pierdoły, że głowa boli
po prostu pudelek szuka na chama sensacji
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-28, 11:12
oglądałam ostatnio chyba na TVN Style program, gdzie była gościem, babka z nią rozmawiała o dzieciństwie i takich tam i Kayah wyglądała jakby miała na maxa spuchnięte usta i jakby sztywną parówkową górną wargę, więc myślę, że to możliwe
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum