Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 22:48
Pudelek "Jeszcze niedawno prasa zachwycała się jej figurą. Jednak niedzielny gościnny popis w Tańcu z gwiazdami okrył smutną prawdę - coś złego stało się z Justyną. Piosenkarka wystąpiła w dżinsach biodrówkach (od dwóch lat niemodnych) i w kusej górze, odkrywającej goły brzuch (od dwóch lat niemodnej). Z jakichś tajemniczych powodów nie założyła tylko białych kozaków, które byłyby logicznym uzupełnieniem stroju.
Póki układ taneczny, jaki zaprezentowała, polegał na przechadzaniu się po parkiecie, wszystko było w porządku. Wrażenie prysło, kiedy Steczkowska zrzuciła bluzę, pod którą miała cekinowy stanik i zaczęła się bardziej gibać. Nie tylko (robiony) biust miotał się w różne strony, także na brzuchu pojawiły się niepokojące zmarszczki. To może oznaczać tylko jedno - utratę jędrności skóry. Czyli piosenkarka coś zaniedbała - gimnastykę, dietę, a najprędzej jedno i drugie.
Co na to jej najlepszy przyjaciel Tomek Jacyków? Odważy się skrytykować?" Oglądałam to i musze przyznac że Justa ma piękne ciało i że sie zachwycałam jej płaskim jędrnym brzuszkiem,a ci jej fote zrobili jak sie pochyla i już że ma zmarszczki na brzuchu a czepianie sie jej stroju taka piosenka to taki strój
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 92,57 KB
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
ale oni pieprzą, przecież wcale nie wystąpiła w dżinsach oglądałam TzG i miała całkiem inny strój to zdjęcie pewnie na jakiejś próbie zrobili barany i się jej czepiają Justyna była ubrana tak, jak na tym zdjeciu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum