Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 363 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-25, 16:09
A tak się zarzekała,że swoich dzieci już więcej nie chce bo tyle jest sierot, które można adoptować.
Dobrze,że zmieniła zdanie.
Nie każdej dane jest być matką
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 00:18
jego rakiem nie ma sie co przejmowac jak odstawi alkohol ( a lubi ) to umrze wczesniej ze starosci teraz kazdy ma jakiegos moja mama ma 3 ( piersi-operowany, tarczycy i jakiegos węzła chłonnego na reku...) i zyje ..
zbrzydło mu sie ino z deczka na stare lata
FILM UWIEEEEEEELBIAM i jego z tamtych czasow a ona mimo ze nie najpiekniejsza to barrrdzo sexy
Informacje: Dołączyła 283 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-09, 04:48
Madae, moze masz racje wiele osob ma zdjagnozowanego raka ale ostatnio nawet Woopie Golberg bardzo pochlebnie wypowiadala sie o nim szkoda faceta fajny aktor!TRZYMAM ZA NIEGO KCIUKI!
W szoku jestem! Przecież małżeństwo Pazurów takie wzorowe było! A Czarek pewnie już głową nie myśli tylko czym innym.No i faceci po 40 lubią się tak dowartościować i pokazać że młodszą laskę potrafią wyrwać. Ciekawe na jak długo?
Informacje: Dołączyła 283 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-09, 14:44
cerrata, nie nie o to mi chodzilo tylko nie wiedzialam ze oni wogule sie rozeszli dopierot eraz zobaczylam ze zle napisalam
nowa laska Czarka ma cos kolo 20 a on juz 50 przeciez ona jest w wieku jego corki!Roszpunka, on nie mysli juz glowa?Hehehe a czytalyscie ze ta laseczka jego "NIE POZNALA inie wiedziala kim on jest" jeeeeeep dobry bajer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum