Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Najgorsze prezenty dla Nas od naszych facetów..
Autor Wiadomość
Agula 

Informacje:
Dołączyła 396 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-18, 18:02   Najgorsze prezenty dla Nas od naszych facetów..

Znalazłam taką właśnie stronę na której pisze... no właśnie przeczytajcie sobie wszystko a potem napiszcie, czy już coś podobnego dostałyście, od waszych ukochanych mężczyzn...
http://facet.wp.pl/kat,69...68&ticaid=15052

Ja już miałam taki sam przypadek, ponad rok temu mój były parter w prezencie na gwiazdkę kupił mi depilator, oczywiście udałam, że prezent mi się podoba, ale potem delikatnie mu przypomniałam, że ja takich urządzeń nie korzystam, aby mieć gładkie całe ciało!! ;-) ;-)
No a jak to u Was było? No i po Świętach nie omieszkajcie tu wpaść i napisać, czy dostałyście to o czym marzyłyście, czy też tego typu prezenty, które tu zostały wymienione jako najgorsze... :mrgreen: :mrgreen: :-P

REKLAMA

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 768 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2007-12-18, 22:00   

pierwszy raz świętowaliśmy wspólnie moje urodziny. i Misiu z samego rana podarował mi.....szary, za duży, brzydki golf. a jeszcze głupio mi było wtedy powiedzieć, że mi się nie podoba. na szczęście był za duży, pani w sklepie nie miała większego, więc oddaliśmy i zdaje się kupiłam sobie w zamian jakąś piżamkę fikuśną :) jakiś czas później oczywiście powiedziałam Miśkowi, że był brzydki jak noc listopadowa ;-) od tamtego czasu polecałam mu przed dokonaniem zakupu konsultować się z Anią lub mamą - czy to robi - nie wiem, ale prezenty zawsze są trafione <ookk>

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 457 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna

Wysłany: 2007-12-19, 08:46   

Dostałam kiedyś na urodziny od byłego chłopaka ( to było wiele lat temu) wydrukowaną na papierze różę z podpisem " od ukochanego na urodziny".
Takie są skutki związków z informatykami ;-)
Dostałam też kiedyś na walentynki takie paskudne różowe puzzle z jakąś parą zakochanych w różowym serduszku.Były naprawdę brzydkie.
Wiem, że liczy się intencja ale wolałabym kolację przy świecach <bezradny>

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 560 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2007-12-19, 09:58   

U nas na szczęscie podobnych sytuacji nie było bo albo konsultuje to ze swoja mamą albo mu po prostu mówie czego nie dawać i tyle . ;-) Na razie ma pomysly moze kiedys mu sie skoncza to wtedy pewnie zacznie wymyslać dziwne prezenty

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-12-19, 10:15   

calineczka napisał/a:
U nas na szczęscie podobnych sytuacji nie było bo albo konsultuje to ze swoja mamą albo mu po prostu mówie czego nie dawać i tyle . ;-) Na razie ma pomysly moze kiedys mu sie skoncza to wtedy pewnie zacznie wymyslać dziwne prezenty
U mnie póki co podobnie:)

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-12-19, 10:23   

U mnie każdy zakup prezentu jest konsultowany ze mną.

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-19, 12:31   

Ja też nie dostałam żadnego prezentu, z którego nie byłabym zadowolona ;-) A ta lista, do której link podałaś, mnie ubawiła, bo ja bym chciała dostać sporo rzeczy, które na niej były :P

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 494 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-19, 13:47   

Nymphadora napisał/a:
Ja też nie dostałam żadnego prezentu, z którego nie byłabym zadowolona ;-) A ta lista, do której link podałaś, mnie ubawiła, bo ja bym chciała dostać sporo rzeczy, które na niej były :P

U mnie jest identycznie. I nawet dostane jeden preznt z tej listy bo chciałam i Mis mi kupił :-D

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-19, 21:54   

Dzisiaj tą listę z moim tatą oglądałam :D I on stwierdził, że prawie wszystko to kiedyś podarował mamie albo mnie, a ja że prawie wszystko to kiedyś dostałam :P I jakoś żadne z nas tego nie uznało za zły pomysł :P

Aneczka 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Imię: Ania

Wysłany: 2007-12-19, 22:14   

No to ja kiedyś(chyba w pierwszym roku naszego małżeństwa) dostałam od męża... :mrgreen: ładowarkę do baterii

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-12-19, 23:17   

Aneczka napisał/a:
No to ja kiedyś(chyba w pierwszym roku naszego małżeństwa) dostałam od męża... :mrgreen: ładowarkę do baterii
nieźle:D

Dorotea 

Informacje:
Dołączyła 457 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-20, 12:27   

Aneczka napisał/a:
No to ja kiedyś(chyba w pierwszym roku naszego małżeństwa) dostałam od męża... ładowarkę do baterii

praktyczny prezent.
No tak, mężczyzna wie, co zrobić aby mieć zawsze kontakt z żoną i nie usłyszeć "nie odbierałam, bo baterię mam słabą i szybko się wyładowywuje" ;-)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-20, 15:51   

ja kiedys dostałam komplecik :D slicznie zapakowany :D perfumy, balsam i cos tam jeszcze było :P pianka chyba...no ale to był zestaw...męski :P połówek( jeden z poprzednich) sie pomylił :P nie przeczytał dokładnie tylko kolorem kartonika i puszek sie zasugerował :P a nie dało sie zwrócic :P ...perfumy były ładne :D balsam tez......tylko nie bardzo wiedziałam jak wykorzystac taką ilosc pianki do golenia ( myslal ze lakier do włosów) ....nooo ale z czasem tez sie zuzyła :P

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 458 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-20, 16:02   

Madae napisał/a:
ja kiedys dostałam komplecik slicznie zapakowany perfumy, balsam i cos tam jeszcze było pianka chyba...no ale to był zestaw...męski połówek( jeden z poprzednich) sie pomylił nie przeczytał dokładnie tylko kolorem kartonika i puszek sie zasugerował a nie dało sie zwrócic ...perfumy były ładne balsam tez......tylko nie bardzo wiedziałam jak wykorzystac taką ilosc pianki do golenia ( myslal ze lakier do włosów) ....nooo ale z czasem tez sie zuzyła
no to nie zły prezencik dostałaś :-D

Dorotea 

Informacje:
Dołączyła 457 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-12-21, 08:14   

Madae tak to jest, że w kwestii kosmetyków panowie są totalnie zagubieni.
To jeszcze nic, znajoma mojej mamy dostała kiedyś od męża w prezencie pod choinkę .............uwaga! Młotek ( tuczek) do mięsa :lol:

Odpowiedz do tematu