Informacje: Dołączyła 377 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-20, 03:56
Alex1511 napisał/a:
Jeszcze chcialam dodac, ze jak juz sie jest dlugo malzenstwem to mezczyzna przestaje sie starac- chodzi w kalesonach, beka i w ogole przedstawia postawe "mam juz cie w dupie jestesmy juz malzenstwem wiec ok"
No wlasnie wkrada sie RUTYNA!Moj to juz nawet kaleson nie zaklada jak jest sam w domu to w samych gaciach chodzi!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 457 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-22, 12:48
Przyczyn rozwodów jest wiele.
Tych prawdziwych i tych ukrytych.
Czasami partner chce zakończyć związek a nie wiedząc jak z tego wybrnąć- szuka dziury w całym.
Pracowałam dla adwokata-specjalisty od rozwodów i pamiętam z pozwów najczęstsze przyczyny rozwodzów:
1.niezgodność charakterów
2.zdrada (niestety tutaj głównie panów to dotyczyło)
3.brak miłości ( tj. partnerzy przestali się kochać)
4.znalezienie innego partnera
5.problemy finansowe, zdrowotne, rutyna, wypalenie, brak zaangażowania w sprawy domowe, brak możliwości posiadania potomstwa itd.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 379 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-22, 15:21
Dorotea, napisala ze problemy finansowe. W pelni sie zgadzam. W malzenstwie moich znajomych wszytsko bylo cacy dopoki on pracowal w kopalni i mial duzo kasy, potem kopalnie zamknieto a miedzy nimi wszystko sie popsulo. Rok po likwidacji tej kopalni byli po rozwodzie.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 457 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Wysłany: 2008-01-23, 12:54
Alex1511 napisał/a:
Czesto facet nie moze tez zniesc, ze kobieta wiecej zarabia.
ja osobiście tego nie rozmumiem.Powinien się cieszyć bo dzięki temu lepiej się Wam powodzi.
Taka rywalizacja w związku jest dla mnie niepojęta- kto więcej zarabia jest w oczach faceta lepszy? Dlaczego oni tak oceniają ludzi?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 377 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 13:46
No mala poprawka!jA NIE ZARABIAM WIECEJ OD NIEGO! Wrecz przeciwnie!Duuuzo mniej!Jemu chodzi o sam fakt ze ja zarabiam. Wiec teraz sa moje i twoje pieniadze i to co ja zarobie powinno mi starczyc na wszystko czyli na mnie i na mala bo to co ON zarobi to jest TYLKO JEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wyjasnilismy sobie wszystko!I po wielkiej awanturze ma nie robic jajec bo jak nie to .......... to nie recze za siebie!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 357 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Wysłany: 2008-01-23, 15:09
inna osoba na horyzoncie lub rutyna
[ Dodano: 2008-01-23, 15:12 ]
Patrze czasem na mężatki i się zastanawiam dlaczego one np. przestają o siebie dbać , stają sie kurami domowymi ....Mam taka stara znajoma co niezla laska z niej byla i moglaby dalej byc a ona kompletnie przestała o siebie dbac ...A niestety potem mezunio traci nią zainteresowanie bo zaczyna być rutyna oczywiscie to idzie w dwie strony ,bo gdyby mi mial w fotelu z piwem siedziec jakis facet z sadlem tak zwanym piwnym siedziec to bym tez nie byla zadowolona
Cos w tym jest i kobiety i mezczyzni (NIE WSZYSCY) po slubie przestaja o siebie TAK dbac jak przed slubem!
Ninka, dobrze że dodałaś to ,,NIE WSZYSCY" bo bym się obraziła. Uważam że zawsze o siebie trzeba dbać,nie tylko przed ślubem ale i 20 lat po. U mnie w domu tak było,mama zawsze o siebie dbała i ja chyba po niej to mam. A mój mąż jak to widzi to automatycznie nie chce być ,,gorszy " i też o siebie dba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum