Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 225 dni temu Posty: 24 Skąd: Chojnice
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 163
Włosy: blond ^^
Stan: panna ;]
Partner: Daniel :*
Wysłany: 2007-11-04, 04:06 Najbardziej nie lubiane gwiazdy
Na pewno każda z nas ma jakaś "gwiazde" która działa nam na nerwy... mnie najbardziej wkurza posh [victoria beckham]. Niewiem nie lubie jej za to, że nigdy się nie usmiecha, unosi się jakby pychą i w ogóle... ostatnio slyszalam, że źle sypia, bo źle ja przyjeli w USA dla mnie żałość
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 218 dni temu Posty: 36 Skąd: Rawicz
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: mężatka
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2007-11-04, 10:02
Podzielam twoją opinię, też jej nie znoszę.
Z polskich "gwiazd" (jeśli można je tak nazwać) to niecierpię braci Mroczków. Dla mnie są wręcz odstraszający. Nie lubię też Kasi Cichopek taka słodka, że aż mdła.
Wg mnie to akurat z nich żadne gwiazdy, zagrały w jednym serialu i trafiło się że ten serial odniósł sukces, a od razu chodzą z ochraniarzami buhaha....
_________________ Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-05, 13:36
Edyta Herbuś, Justyna Steczkowska, eee....
i wiele innych ogólnie
te dwie najbardziej chyba...
no i te dody wszystkie, Gosie Andrzejewicz inne "artystki"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 291 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-05, 16:08
ja nie lubię Dody po prostu wszędzie jest jej pełno, dlamnie to żadna gwiazda. Nie lubię także Anny Muchy, tz bardziej denerwuje mnie postać jaką gra w serialu M jak miłośc.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Wysłany: 2007-11-13, 11:21
Nie znam "gwiazd" osobiście więc trudno powiedzieć, że mogę ich za coś nie lubić.
Trochę drażni mnie Tommy Lee Jones-bo uważa się za najlepszego aktora świata i gardzi innymi aktorami i Eddie Murphy bo nie potrafi zachować się jak mężczyzna i wypiera własnego dziecka
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
hmmm mnie wkurza Paris Hilton!!!!!!! ooo jest okropna... z polskich gwiazd jeśli wogóle można ja nazwać gwiazda to Frytka...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 217 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Partner: Rico
Wysłany: 2007-11-24, 20:40
nie lubie grniak steczkowskiej, chylinskiej, gwiazd jk cerekwicka, gosi anrzejewicz tez nie lubie, choc jej pierwsza piosenka mi sie podoba i chyba tylko ta pierwsza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum