Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 20:59
oj piac to naprawdę górniakowa potrafi kocham wszystkie piosenki z jej 1 płyty zreszta z tej ostatniej anglojezycznej tez wiekszosc bardzo lubie ale charakter jej sie popsuł...kiedys była skromniutka i bardzo miła teraz zrobiła sie zarozumiała( tym patrzcie jaką to ja wielką gwiazda jestem) no i ma ma straszną manię przesladowcza
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-17, 14:40
Madae napisał/a:
.kiedys była skromniutka i bardzo miła teraz zrobiła sie zarozumiała( tym patrzcie jaką to ja wielką gwiazda jestem) no i ma ma straszną manię przesladowcza
hmm.. odkąd pamiętam była dla mnie zadufana w sobie, nigdy nie zapomnę jak kiedys kiedyś powiedziała, że po pobycie gdzieś tam za granica ( chyba USA ) zapomniała jak sie po polsku mówi
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 01:17
ja osobiscie tak z wywiadow złe wrazenie odnosze jak słucham Kozidrakowej...ale jej piosenki mimo ze pod publike i tzw masowej produkcji" jednak bardzo lubie Urszule lubie ogolnie ...ale wywiadów daaawno z nia nie widziałam wiec zdania jakiegos na jej temat wyrobionego nie mam
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 02:47
ja nie lubie Wisniewskiego szkoda slow, Gorniakowej a co do Kozidrak ujdzie w tloku fakt jej corka ubiera sie lepiej od mamy a nie wiedzialam o tym ze po pobycie za granica "zapomnialam polskiego"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum