Jeszcze do mojej listy dorzuciłabym
Krzysztofa Tyńca - za koło fortuny
Grażynę Torbicką I Agatę Młynarską - przepatrzyły mi się. Za każdym razem kiedy jest jakaś większa impreza to na prowadzącą dają jedną z wcześniej wymienionych. Ileż to można.
Na pewno mają tam wielu zdolnych młodych ludzi, którzy czekają aby im dać szansę pokazania swoich umiejętności, ale niestety ich miejsca zajmują takie wyjadaczki jak te dwie panie
Grażynę Torbicką I Agatę Młynarską - przepatrzyły mi się. Za każdym razem kiedy jest jakaś większa impreza to na prowadzącą dają jedną z wcześniej wymienionych. Ileż to można.
a ja właśnie panią torbicką bardzo lubie- ma klasę, ale młynarskiej to też zdzierżyć nie mogę
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 00:32
Wisniewskiego to i ja nie znosze...i nie za wygląd bo to mi nie przeszkadza...ale to po prostu czubek jest moim zdaniem Gorniakowa kiedys lubiłam...teraz jest mi obojętna..przez te ciągłe scesje z paparazzimi troszkę jej odbiło...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3845
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 09:00
nie wiem czy juz tu byla wymieniana pani Rusin boszsz...nie lubie jej. taka mala przemadrzala paniusia, wlasnie patrze na DDTVN i normalnie zniesc nie moge siedzi tak sztywno prosto...damesa wielka:-P chce wszystko powiedziec, nie da sobie przerwac i jeszcze sie potrafi wciac komus w zdanie. chyba zapomniala, ze nie tylko ona prowadzi ten program;)
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum