Ja mam tak, że nie znoszę gwiazd które "są na rynku już jakiś czas", długo grają w serialach itp a tu nagle pewnego dnia ktoś doznaje olśnienia i dostrzega ich urodę i talent i w ogóle i nagle są wszędzie...nie znoszę gdy jest na kogoś moda....jak się można domyślić chodzi mi np. o p.Cichopek i Lisowską
I nie przepadam też, za gwiazdami, które robią karierę dzięki sławnemu nazwisku...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 79 dni temu Posty: 124 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 14:31
cerrata napisał/a:
a dlaczego uważa się, że to ona akurat coś rozwaliła?
Może on chciał coś zakończyć, może im się nie układało.. może po prostu ja pokochał...
dlaczego zawsze oskarża się tą 'trzecią'? tylko dlatego, że nią po prostu jest? ..
No właśnie!! tak samo było z Aniston, Jolie i Pittem. Niby to Angelina wszystko rozwaliła i była tą trzecią i wszyscy jej nienawidzili a jak się niedawno okazało to Aniston zostawiła Brada a ich małżeństwo od dłuższego czasu przeżywało kryzys.
A z gwiazd których nie lubię... nie lubie Foremniak, bo wydaje mi się sztuczna w sensie stara się udawac "zwariowaną nastolatkę" a jej to tak trochę nie wychodzi. Nie lubię jeszcze Gosi Andrzejewicz, za piosenki raz i za zachowanie dwa. W ogóle mnie jakoś odpycha.
Górniak lubię jest mega utalentowana i nie widzę w jej zachowaniu w "Jak oni spiewają' jakieś zarozumialstwa po prostu. Po prostru mówi to co myśli i daję ewentualnie wskazówki chociaż fakt że z tym płaczem czasem przesadza, ale fajnie to sparodiowała na Telekamerach i za to ma u mnie ogromny plus
A ja nie lubie tej z Na Wspolnej co wyjechala gdzies tam i ma jakiesgos Araba,nie pamietam jak sie nazywa ale duzo bab nie lubie ale nie znym ich nazwisk
Nie lubię Anny Samusionek - powody podane wyżej
Piotra Gąsowskiego - za jego egoizm
Mandaryny, Dody za całokształt
Tatiany Okupnik - za jej żabi głos
Macieje Stuhra - za jego prawie wszystkie keracjeaktorskie (z wyłączeniem rewelacyjnej seksmisji i dubbingu osła wshreku)
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 00:33
cerrata napisał/a:
Gąsowski jeszcze taki do zniesienia jest ale Ibisz np... wieś tańczy i śpiewa...
kiedys lubiłam Ibisza...teraz patrzec nie moge na niego ...kiedys teleturnieje lubiłam a teraz nie lubie hehehehe bo on w co drugim a w pozostałych albo Janowski ( jeszcze zniese ale ledwo ) albo Urbański ( biała gorączka mnie łapie jak go widze )
Janowski jest tylko prowadzącym tylko w jednym teleturnieju i to nawet niezłym. No i teraz tańczy w TzG. Oj i "Na Wspólnej" występuje. Czy to jest dużo?? W porównianiu z innymi gwiazdami to jego jest naprawdę bardzo mało w telewizji i nie pcha się wszędzie tak jak inni
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 08:23
mało mało ale go nie trawie jakos chociaz z tych co wczesniej wymieniłam jakos on mi najmniej wadzi moze własnie dlatego ze go wszedzie nie musze oglądac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum