Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-04, 17:29
natasza taka zwykła miła dziewczyna(nie zauważyłam żeby sie jakoś specjalnie gdzieś pchała) za to Cerekwickiej nie cierpie,taką mega gwiazde z siebie robi
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-05, 08:14
eee Cerekwicka nie robi z siebie mega gwiazdy...jej wypowiedzi zawsze sa skromne, i przemyslane, potrafi byc dowcipna chociaz z reguły jest dosyc poważną osobą ( efekt ten potęguje jeszcze barwa jej głosu ) i z tego co słyszałam dobrze traktuje ludzi z którymi pracuje
Informacje: Dołączyła 305 dni temu Posty: 2924 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-05, 11:27
Ja Urbańskiej nie trawie wogóle.... Dla mnie jest zarozumiała nie umie przegrywać ( przykład jak przegrała w jak oni śpiewaja ). Uwazala sie od poczastku za lepsza od wszystkich... A cerekwicka mi nie przeszkadza, nie zauwazyłam zeby jakoś szczegolnie sie promowała.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-05, 11:40
Moniika napisał/a:
Ja Urbańskiej nie trawie wogóle.... Dla mnie jest zarozumiała nie umie przegrywać ( przykład jak przegrała w jak oni śpiewaja ). Uwazala sie od poczastku za lepsza od wszystkich
ja też jej nie lubie, strasznie mi na nerwy działa i cieszyłam się, że wygrała wtedy A. Włodarczyk
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-06, 19:21
a dlaczego uważa się, że to ona akurat coś rozwaliła?
Może on chciał coś zakończyć, może im się nie układało.. może po prostu ja pokochał...
dlaczego zawsze oskarża się tą 'trzecią'? tylko dlatego, że nią po prostu jest? ..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 16:25
bo mogła zaczekac az on wezmie rozwod i dopiero wtedy "upublicznic" zwiazek z nim lub wogole sie dopiero wtedy z nim wiazac a tak to wyszła na ta złą... i nikt mi nie wmowi ze kochali sie taaaaaak bardzo ze nie moigli odczekac troche
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 11:41
moze nie jakas gwiazda ale osob medialna-B. Tyszkiewicz bosz...dziala mi na nerwy ta kobieta. jeszcze do rozmow w toku ja niekiedy zapraszaja to juz w ogole mnie trafia
moze nie jakas gwiazda ale osob medialna-B. Tyszkiewicz bosz...dziala mi na nerwy ta kobieta. jeszcze do rozmow w toku ja niekiedy zapraszaja to juz w ogole mnie trafia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum