Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 259 dni temu Posty: 3547 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-16, 16:04
lansik "Magazyn dla panów Maxim sporządził ranking na najseksowniejszą kobietę świata.
W tym roku na szczycie listy uplasowała się 30-letnia amerykańska supermodelka Victoria’s Secret, Marisa Miller, która pokonała takie sławy jak Scarlett Johansson, Jessica Biel i Eva Longoria Parker.
Miller debiutuje w tego typu rankingach. O dziwo nigdy wcześniej nie została nawet uwzględniona w Hot 100 Maxima, ale ten rok jest dla nie wyjątkowy, blondynka goszcząca często na łamach Sports Illustrated, jest numerem jeden na liście Maxim's Hot.
Megan Fox, która zajęła pierwsze miejsce w rankingu FHM, teraz jest dopiero na 16 pozycji.
Zgadzacie się z werdyktem? Według nas ranking jest wyjątkowo nieudany, wiele pań powinno się zamienić miejscami"
Opis zdjecia: pani z 1 miejsca
Plik ściągnięto 5 raz(y) 71,03 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 308 dni temu Posty: 3627 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-16, 16:19
cialko ma calkiem fajne na tej fotce,buzka tez niczego sobie ale sexem to od niej jakos nie bije,a chyba powinno skoro z 100 zostala wybrana na numer 1
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 163 dni temu Posty: 512 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-05-27, 19:26
Mi się zawsze podobała dzecinna buźka Meg Ryan. Może nie jest jakąś seks bombą, ale ma w sobie to coś Nie wiem jak to okreslić po prostu aż chce się ją oglądac
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 266 dni temu Posty: 1830
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-05-29, 18:34
Fajny ma nosek taki zadarty ciutke
_________________ ...Kiedy znajdziemy sie na zakrecie
co z nami bedzie,
gdy świat rozpędzi sie niebezpiecznie
co z nami bedzie,
nawet jeśli życie dawno zna odpowiedź
może lepiej gdy nam teraz nic nie powie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum