Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-11, 08:52
Nikole podoba mi się tylko pod względem zbania o swoją figurę.
Mówiła,że trenuje wiele godzn dziennie i efekty są widoczne.
Głos i piosenki mnie nie zachwyciły
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-11, 10:00
tak figure ma świetną, wysportowaną, kobiecą, z twarzy za bardzo mi się nie podoba, ma w sobie coś męskiego i do tego dziwny usmiech, ale kudełki za to bombowe. tyle o wyglądzie, co do twórczości- nie lubie jej słuchać
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-04-11, 14:09
ma boska figure i w sumie tylko to mi sie w niej podoba, wlosy tez ma zawsze fajnie ulozone, ale skad pewnosc ze sa zupelnie naturalne? Moze tez doczepiane? Nie jest brzydka ale ja do najbardziej atrakcyjnych kobiet bym jej nie zaliczyla
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-13, 15:06
Mi się Kryśka też ogromnie teraz podoba chociaż za czasów jej buntu jak ubierała się jak sz*** to jej strasznie nie lubiłam i jak ją widziałam to chciałam od razu zrobić o tak o:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum