Pokazcie babki ladne bez makijazu bo tak nie umiem osadzic
Lopezowa na przyklad mi sie podoba bo naet bez tapety jest ladna a te inne hmm jak mnie by tak umalowali to bym byla ladniejsza
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 442 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-24, 11:53
katti napisał/a:
Eva ladniutka jest
Dokładnie
zwłaszcza ślicznie wyszła na 1 zdjęciu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 206 dni temu Posty: 352 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-25, 23:10
dziewczyny co tu dużo mówić ,.... każda kobieta jak jest bez makijażu nie wygląda tak jak to jest uznawane w naszych czasach za "atrakcyjne" a jeśli dodać do tego zmęczenie i stres.... cóż.... róznie bywa.... ktoś kiedyś powiedział:" przepiękne kobiety są dla mężczyzn bez wyobraźni"//
a Eva faktycznie ładna kobitka... też chciałabym mieć taką figurkę
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
anusek, ladna ldana zwlaszcza na 4 focie bez makijazu
Mi sie podoba naturalnosc,kazdego mozna tak umalowac
Ja tu takie trzy panie nawet na naszym forum podziwiam za urode nietypowa bez tapety i naturalna-i to jest piekne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum