Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 585 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 13:19 Naj...
a tak jakos mnie to ciekawi
1 - jaka jest najmilsza rzecz jaka uslyszalyscie od swojego kochanie ?
2 - jaka jest najmilsza rzecz jaka zrobilo wasze kochanie ?
3 - jakie 3 slowa najlepiej opisuja wasza druga polowke ?
4 - jak najlepiej rozbujac to forum hehe
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Hmmm...nie wiem czy potrafie wybrac takie naj... ale postaram sie jedne z NAJ
1. Pamietam, ze kiedys byla taka sytuacja, a bylo to juz dawno dosc, ze gralismy na ognisku ze znajomymi w "pyatnie czy zadanie". I strusiek dostal pytanie, jak powaznie o mnie mysli... Powiedzial,ze na tyle powaznie,ze planuje spedzic ze mna reszte zycia.. No jakos tak strasznie mnie to rozczulilo wtedy, tymbardziej ze wtedy bylismy jeszcze ze soba krocej niz teraz ( logiczne to jest) i ogolnie za kazdym razem, jak tak mowimy o jakiejs przyszlosci naszej wspolnej to mi cholernie milo, ze on mysli o mnie tak powaznie
2. tutaj chyba nie potrafie nijak wybrac po prostu jest tyle przemilych i przeslodkich rzeczy, ze nie potrafie nic takiego wybrac
1. Że, bardzo mnie kocha i niemoże bezemnie żyć i że, gdyby nie ja to zginąłby w tym chorym świecie. Ale ogólnie dosyć dużo mówił fascynujących rzeczy które powalały mni z nóg.
ps. Jesteśmy już 5 lat
2. odremontował mi autko. HA HA
3. kochaś, uległy, fanatyk aut
4. z rozbujaniem forum ciężko będzie , ale myślę że zacznijmy pisać na wiele różnych głupich i fascynujących tematów. Pozdrawiam
jaka jest najmilsza rzecz jaka uslyszalyscie od swojego kochanie ?
"...i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci..."
Xantia napisał/a:
jaka jest najmilsza rzecz jaka zrobilo wasze kochanie ?
dużo tego się nazbierało, jednej nie wybiorę, ale: jak wszedł do mnie na lekcję z dziećmi i podał karteczkę, na której było napisanie "bardzo Cię kocham", jak przyrządził cudną romantyczną kolację tak bez okazji, której się w ogóle nie spodziewałam, jak w środku nocy w piątek czy sobotę, kiedy jeździł na taksówce, podjechał pod nasze okna, napisał smsa, żebym wyjrzała i mi pomrugał światłami, żebym się tak nie bała być sama
Xantia napisał/a:
jakie 3 slowa najlepiej opisuja wasza druga polowke ?
miłośnik Madzi, samochodów i telefonów komórkowych
1- po 10 latach malzenstwa - "kurde nie wiedzialem ze jestes taka sliczna"
2- oj duzo za duzo by wymieniac ogolnie jest szorstki ale potrafi zaskoczyc
3- wielki slodki mis
4- a tam rozkreci sie bardzo przyjemne miejsce tylko cos kobiet malo
Hmmm...
1. Chcę spędzić z Tobą resztę mojego życia, jestem tego pewien jak cholera
2. Kilka było takich rzeczy.... ale najpiękniejsze było to jak dowiedział się, że po 22.00 będę miała cesarkę...to ... rozebrał sie z piźamki, wsiadł z ojcem w auto i przed 24.00 dotarł do mnie do szpitala w Zabrzu, żeby tylko sie dowiedzieć co sie urodziło i jak się oboje czujemy. Mógł nas na następny dzień zobaczyć... wzruszyłam się...
3.kochany słodki króliczek
4. Rozkręci się....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum