Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 440 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-09-29, 18:15
1. "...bardzo Cię kocham i nie przestanę...", "...już zawsze chcę być tylko z Tobą..."
"...jak ja lubię się do Ciebie przytulać "
a naj naj najsłodsze słowa to... "Kochanie, wyjdziesz za mnie?"
i uwielbiam jak mój T. mówi do mnie "moja przyszła żonko"
2. moje Kochanie zrobiło mi wycieczkę po sklepach jubilerskich - przymierzaliśmy pierścionki, w końcu wybraliśmy - ja cały czas myślałam, że to zabawa
...wieczorkiem - oświadczył mi się /długo nie mogłam w to uwierzyć.
/codziennie robi mnóstwo miłych rzeczy
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 465 dni temu Posty: 10630 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-30, 14:45
sinless napisał/a:
2. moje Kochanie zrobiło mi wycieczkę po sklepach jubilerskich - przymierzaliśmy pierścionki, w końcu wybraliśmy - ja cały czas myślałam, że to zabawa
...wieczorkiem - oświadczył mi się /długo nie mogłam w to uwierzyć.
/codziennie robi mnóstwo miłych rzeczy
Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-30, 23:17 Re: Naj...
1 - Wiele ich było, ale najpiękniejsze było chyba jednak: Czy zostaniesz moją żoną?
2 - Gotuje dla mnie pyszne obiadki, kiedy wracam styrana po pracy No i wiele takich małych rzeczy, które najbardziej cieszą.
3 - troskliwy, czuły, zboczony:P
4 - no już się bujnęło
1 - jaka jest najmilsza rzecz jaka uslyszalyscie od swojego kochanie ?
Więc codziennie mówi coś co mnie uszczęsliwia...<love> ale chyba taką najmilszą rzeczą było jak powiedział któregoś dnia " jesteś moim zyciem i bez Ciebie to życie się skończy"...
Cytat:
2 - jaka jest najmilsza rzecz jaka zrobilo wasze kochanie ?
codziennie robi coś miłego wystarczy że jest a czuje się szczęśliwa.. ale najmilsza to chyba wtedy kiedy zrobił kolacje przy świecach z winem.... i dał mi kartke z serduszkiem, kiedy się ja otworzyło zaczęła grać a na sznureczku wisiał sliczny pierścionek...
Cytat:
3 - jakie 3 slowa najlepiej opisuja wasza druga polowke ?
kochany słodki wariat
Cytat:
4 - jak najlepiej rozbujac to forum hehe
wydaje mi się że chyba juz jest rozbujane dużo tematów, postów i kobitek
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 164 dni temu Posty: 52 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-05-08, 12:32
1."Kocham Cię tak bardzo mocno,tak mocno,że uwierz nie potrafisz sobie wyobrazić,Twoje szczęście jest moim szczęściem,chce byś była szczęśliwa dlatego zrobię wszystko byś czuła się jak królowa."
i "Nie pozwolę Cię skrzywdzić"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 279 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-05-08, 15:41
1. Kiedy wracałam po 1 dniu wyjazdu na studia za granicą i wracałam dla niego bo nie mogłam go tak zostawić i było strasznie nerwowo bo musielismy przekonać moich rodziców i szybko zorganizować mi powrót : "Przeżylem najbardziej popier***niutki dzień w swoim życiu ale itak kocham Cie nad życie", "Wole takie nerwy z Toba niż uśmiechy z inną", "Masz moje wsparcie, pamietaj nic nie zmieni mojej milości do Ciebie".
2. Często robi coś z myślą o mnie, gotuje to co lubię, troszczy się o mnie, nie pozwala żeby ktoś mnie skrzywdził, dba o mnie w taki swój specyficzny sposób. Może taką rzeczą , która była miła ale też przezabawna było to jak chcieliśmy spędzić ze sobą naszą pierwszą wspólną noc i pojechaliśmy do jego "budującego się" jeszcze domku i kochanie moje 2 godziny pompowalo dla nas materac buzią bo nie mieliśmy pomki. To było takie słodkie
3. Słodki, uparty drań
4. Buja się
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 152 dni temu Posty: 3 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Joanna
Wzrost: 168
Włosy: ciemny blond
Stan: panna
Partner: Adam
Wysłany: 2008-05-08, 16:23 Re: Naj...
Xantia napisał/a:
a tak jakos mnie to ciekawi
1 - jaka jest najmilsza rzecz jaka uslyszalyscie od swojego kochanie ?
2 - jaka jest najmilsza rzecz jaka zrobilo wasze kochanie ?
3 - jakie 3 slowa najlepiej opisuja wasza druga polowke ?
4 - jak najlepiej rozbujac to forum hehe
hmmm niby to proste pytania , ale w głebi jednak mi jest cieżko na nie odpowiedzieć
Ale spróbować można...
1-kochany turboptysiu
2- hmmm były śniadanka do łóżeczka , uwielbiam jak mnie całuje w policzek albo czułko
3- miły dojżały i oczywiście zboczony(chyba jak każdy facet)
4- co do forum hmm jestem tu nowa ale myślę że jest już rozbudowane
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 22:48
1 że jak wyjechał to marzył żeby jak najszybciej wrócic do mnie,bo już nie mógł wytrzymac(szkoda że to dawno było)
2 na pierwszą rocznice zrobiliśmy sobie kolacje i zostały nam owoce których już nie daliśmy rady zjeśc,następnego dnia źle sie czułam,leżałam w domu,przyjechał tak na chwile,dał mi buziaka i pyszną sałatke z tych owoców którą zrbił specjalnie dla mnie...niby takie nic a ile szczęścia
3 jedno słowo wystarczy ideał(niestety to sie tyczy przeszłości)
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
1- że jestem wyjątkową osóbką bez której nie może żyć i jestem jego promyczkiem oświecającym mu życie:)
2-hm...wiele słodkich rzeczy robi:)
3- czuły, opiekuńczy, pieszczoch
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 222 dni temu Posty: 1160 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-05-13, 13:52
1."Najsłitaśniejsza Pchełka genetyczna neurofuzelka błądząca stochastycznie w przestrzeni H-nieskończoność po promieniu spektralnym wyznaczana metodą kolokacji ortogonalnej "
2. Pokazał że mu zależy i zawalczył o mnie kiedy ja chciałam odejsć
3.-wrażliwy
-gapciowaty
-wierny
4. Jest już rozbujane na maksa
Informacje: Dołączyła 244 dni temu Posty: 353 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-13, 13:56
malenka napisał/a:
"Najsłitaśniejsza Pchełka genetyczna neurofuzelka błądząca stochastycznie w przestrzeni H-nieskończoność po promieniu spektralnym wyznaczana metodą kolokacji ortogonalnej
doobre
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 626 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-13, 17:41
1. będe Cie kochał dzisiaj, jutro i zawsze
2.najmilsze sa niespodziewane rzeczy- zaręczyny, kupowanie owocków i lodów, które lubie i wkładanie reki pod głowę jak zasypiam
3. domator, szalony spiewak, kierowca "rajdowy"
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum