Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1116 dni temu Posty: 1548 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Stan: Panienka z okienka ;)
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-25, 14:07
No w coś uwikłany jest ponoć jakiś skandal czy coś, ona biedna też szczęścia nie ma. A mnie ciekawi czy wielka miłość Oli i Daniela przetrwa rozłąkę
_________________ "Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
mysle ze nie .
co do juliana to fajnie by było jakby sie żanecie udało ale jakby sie wszytkim udało to serial by sie skonczył
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 344 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdynia
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 174cm
Włosy: ciemny blond
Stan: Panna
Partner: Michał
Wysłany: 2009-11-25, 17:27
lovely napisał/a:
a gdzie jest maz zanety?
przy ostatniej wizycie powiedział Żenecie, że ma inną kobietę i będzie miał z nią dziecko - -po prostu ją zostawił i wyjechał... Mi i tak coś się wydaje, że ściemnia to takie nie podobne do Grzesia
Mi i tak coś się wydaje, że ściemnia to takie nie podobne do Grzesia
moze chodziło mu o to zeby ona sobie zycie ułozyła bo on nie bedzie mógl juz wrocic
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 344 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdynia
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 174cm
Włosy: ciemny blond
Stan: Panna
Partner: Michał
Wysłany: 2009-11-25, 18:31
magdaaaaa napisał/a:
moze chodziło mu o to zeby ona sobie zycie ułozyła bo on nie bedzie mógl juz wrocic
Na pewno.. nie wierze żeby ją zdradził..poczekamy, zobaczymy:)
Mi ten Julian jakiś podejrzany się wydaje.. tak jakoś mi świta, ż eon może mieć coś wspólnego ze sprawą Grześka..
tak jakoś mi świta, ż eon może mieć coś wspólnego ze sprawą Grześka..
to by nie było głupie a ta jego ciapowatośc to moze zmyłka
smieszy mnie watek Izabeli i tego Jerzego , który ma jakies niestworzone pomysły .A tak w temacie to Klementynka ma sliczny wiklinowy koszyk.
— Jane Austen.
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-25, 19:40
Z Grześkiem musieli coś zrobić, bo już nie chciał grać w serialu, dlatego taką ściemę puścili. A jakby Daniel i Ola nie wyrwali to sytuacja całkiem jak kiedyś z Igorem i Karoliną więc może nie wpakują sie w ten sam scenariusz. Co do Jerzego no comment facet wymiata<umieraam>
_________________ "Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Grześkiem musieli coś zrobić, bo już nie chciał grać w serialu, dlatego taką ściemę puścili
tak tak wiem ,ale mogłi to jakos konnkretnie rozwiazac.
Marta2012 napisał/a:
Jerzy - angielski dla niemowląt
ogldaam kiedys program i móiwli ze od kilku miesuecy mozna juz dziecko wysłac na jezyk obcy
— Jane Austen.
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-25, 21:53
magdaaaaa napisał/a:
tak tak wiem ,ale mogłi to jakos konnkretnie rozwiazac.
No mogli już kiedyś czytałam, że mieli plany żeby Grzesia poddać operacji plastycznej to już by było sensowniejsze, albo naprawdę go uśmiercić a nie tak kręcą.
Jerzy najlepiej książki czytał małej
No mogli już kiedyś czytałam, że mieli plany żeby Grzesia poddać operacji plastycznej to już by było sensowniejsze, albo naprawdę go uśmiercić a nie tak kręcą.
no tak własnie , to miłam na mysli , rozwiazac to jasno i wyraznie
— Jane Austen.
można... ale po co?? żeby tatuś z mamusią mogli poudawać że mają geniusza w domu a dziecku dzieciństwo zniszczyć.
I myślę że jak się cała sytuacja z tym łysym gościem rozwiąże i będą happy para z Żanetą to wtedy Grzesiek zrobi wielkie come back
_________________ "So I find a reason to shave my legs
Each single morning..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum