Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Na Wspolnej
Autor Wiadomość
madzia 

Informacje:
Dołączyła 608 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-11-07, 09:08   

Sama chcialam znalesc jakies streszczenia w necie ale nic nie widze <bezradny> bo tez chetnie bym sie dowiedziala co bedzie ;-)

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

REKLAMA

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-07, 09:34   

Zuza straszne oczy zrobiła jak podsłuchiwała, pewnie zacznie cos kombinować, bo Roman z Ewą wiedzą jaka jest prawda :-/

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-11-07, 09:36   

To będzie dzisiaj:

Cytat:
Danuta prosi córkę, aby nie była zbyt surowa dla ojca. Gosi nie obchodzą dobre intencje Marka. Uważa, że tata mocno przesadził, i nie chce pierwsza wyciągnąć do niego ręki na zgodę. Kamil przyjeżdża po resztę swoich rzeczy. Igor próbuje z nim porozmawiać i wytłumaczyć, że Zuza kłamie. Młody Hoffer nie wytrzymuje i zaczyna bójkę z Igorem. Iga Konarska odwiedza Filipa i Martę. Nie ukrywa, że jej zdaniem Filip powinien zająć się sztuką a nie zarabianiem na rodzinę. Uważa, że syn ma wyjątkowy talent, którego nie powinien marnować.

To jutro:

Cytat:
Izabela przegląda roboczy egzemplarz najnowszej powieści Jerzego. Ku swojemu zaskoczeniu odkrywa, że jedna z bohaterek książki jest bardzo do niej podobna. Oburzona tym faktem planuje porozmawiać o tym z Jerzym. Igor opowiada Katii, co wydarzyło się między nim a Zuzą. Katia wierzy w jego wersję wydarzeń i postanawia poważnie porozmawiać z Kamilem. Małgosia i Piotr przychodzą na pojednawcze spotkanie z Markiem. Niestety, Zimiński nie pojawia się na spotkaniu. Gosia jest bardzo rozczarowana zachowaniem ojca.

Anija 

Informacje:
Dołączyła 575 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168

Wysłany: 2007-11-07, 23:05   

Ja Wam zeskanowałam Świat Seriali,
Streszczenie od 5 listopada do 15 :)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 608 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-11-08, 09:01   

Kurcze, wczoraj usnelam dzis rano chcialam obejrzec powtorke i tez spalam :-/

Ale zaraz sobie to przeczytam :-P

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-08, 10:21   

ja też wczoraj nie oglądałam, bo się kłóciłam z takim jednym pajacem :evil:

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-11-08, 10:23   

Eee tam nic nie straciłyście. Dzisiaj może być ciekawie bo Katia powie Kamilowi co jej Zuza mówiła.

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-11-08, 10:24   

ooo :mrgreen: to dzisiaj trzeba patrzyć ;-)

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-11-08, 10:27   

Ale z tego co w zwiastunie widziałam Kamil chyba uwierzył Kati.

Nie rozumiem tylko dlaczego Izabela czuję się oszukana przez pisarza ( zapomniałam jak się nazywa) po przeczytaniu książki. No wiem że ona jest główna bohaterką książki ale i tak nie rozumiem <bezradny>

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 560 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2007-11-08, 22:05   

Jewel napisał/a:
Ale z tego co w zwiastunie widziałam Kamil chyba uwierzył Kati.
i co i co uwierzył bo nie patrzyłam :-/

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-11-08, 22:40   

Oj zasiała w nim wątpliwości. Ja myślę, że Kamil się teraz nad tym wszystkim zastanowi.

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 560 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2007-11-08, 22:43   

Oby sie szybko zastanawiał co by ta Zuza za duzo juz nie mieszała :roll:

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-11-08, 22:46   

Myślę, że jeszcze jakieś jajca wyjdą.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 608 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-11-09, 07:08   

No pogadali wczoraj i tyle tylko bylo pokazane :-)
A Katja umowila sie z Igorem na spotkanie ;> :-P

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-11-09, 08:53   

ODCINEK 874 (poniedziałek, 12 listopada 2007)

Żaneta mówi Grześkowi, że podobnie, jak on marzy o małym, pięknym domku, ale nie w Irlandii. Nie ma zamiaru do niczego go zmuszać, ale ona nie chce wyjeżdżać z Polski. Młody Ziębą pociesza ją, że wybiera się do Irlandii tylko na dwa tygodnie, żeby zakończyć zlecenie, którego podjął się już dużo wcześniej... Konarska daje Marcie jasno do zrozumienia, że dla jej syna i Marty najlepszym wyjściem byłoby usunięcie ciąży. Kiedy Filip dowiaduje się o tym robi mamie ostre wyrzuty. Iga jest przekonana, że syn jeszcze jejpodziękuje za to, że nie dopuściła do tego, aby zmarnował swoją karierę... Ewa wraz z Przemkiem wyjeżdżają na wieś zająć się przygotowaniami do wesela Żanety i Grzegorza. Hoffer prosi Wiśniewskiego, aby zaopiekował się jego żoną. Ewa nalega, żeby mąż jak najszybciej dołączył do niej... Izabela czuje się oszukana i wykorzystana przez Jerzego. Uważa, że postąpił nieuczciwie i zrobił jej i Maksowi wielka krzywdę. Jerzy przyznaje, że Iza była dla niego wielką inspiracją, ale uważa, że w powieści przedstawił ją w jak najlepszym świetle. Brzozowska jest innego zdania i nie chce już się z nim przyjaźnić...

ODCINEK 875 (wtorek, 13 listopada 2007)

Żaneta i Grzesiek spotykają Wieśka i jego narzeczoną. Wiesiek przechwala się, jakie to on będzie miał wystawny ślub i przyjęcie weselne. Dogaduje im, że oszczędzają na swoim ślubie i weselu. Daniel prosi Olę, aby pojechała z nim na ślub Żanety i Grzegorza. Danuta uważa, że córka, nie powinna jechać bez opieki. Marek nie zgadza się z żoną i próbuje ją przekonać ją do zmiany decyzji... Konarska rozmawia z Romanem o przyszłości Marty i Filipa. Iga sugeruje, że najlepiej byłoby, gdyby Marta usunęła ciążę. Hoffer jest oburzony postawą Konarskiej i mówi, że mają zupełnie inny pogląd na dobro swoich dzieci...

ODCINEK 876 (środa, 14 listopada 2007)

Katia przekonuje Igora do wyjazdu na ślub Grzegorza i Żanety. Igor prosi ją, żeby z nim pojechała. Kiedy Kamil dowiaduje się, że Igor będzie na ślubie postanawia zrezygnować z wyjazdu. Zuza uważa, że powinni jednak pojechać... Izabela nie przyjmuje przeprosin Jerzego. Cały czas uważa, że postąpił bardzo egoistycznie. Dudek postanawia wycofać swoją powieść z druku... Ola prosi siostrę, żeby odwiedziła ją i rodziców. Małgosia tłumaczy, że ze względu na zachowanie Marka nie pokaże się w domu. Ola ma pretensje do taty, że przez niego wszyscy w domu są skłóceni...

ODCINEK 877 (czwartek, 15 listopada 2007)

Ewa prosi Wiśniewskiego, żeby dał jej spokój i przestał tak o nią zabiegać. Tłumaczy mu, że nie ma już siły bronić się przed jego awansami. Zaraz po tym zaczynają się namiętnie całować... Wiesiek wyznaje Żanecie, że cały czas ją kocha i jego ślub jest tylko po to, aby wzruszyć jej uczuciem. Ona lekko przerażona tym wyznaniem prosi, żeby dał jej spokój i wrócił do swojej narzeczonej. Grzesiek jest świadkiem tej rozmowy - wkurzony rzuca się na Wieśka z pięściami... Zuza, tuż przed wyjazdem na wesele, mówi Kamilowi, że musi zostać w Warszawie i dołączy do niego jutro. Tłumaczy, że właśnie dostała wiadomość, że jej wujek miał wypadek i jest w szpitalu...

http://na-wspolnej.blog.pl/

Odpowiedz do tematu