Ogladam od 1szego odcinka , ale powiem szczerze , że zaczyna mnie to nudzić. Na sile zaczynaja wymyslac sytuacje np to, że Michal moze nie byc ojcem dziecka Kingi
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-11, 12:13
Stan Franka jest na tyle dobry, że niebawem może on wrócić do domu. Kinga jest bardzo szczęśliwa i snuje plany na przyszłość. Irena stara się przekonać córkę do powrotu do męża. Ewa tłumaczy jej, że nie chce być z Romanem wyłącznie ze strachu przed samotnością. Danuta proponuje Oli wyjazd z nią na kolonie. Ola nie chce o tym słyszeć, bo w każdej chwili może otrzymać nowe propozycje ze swojej agencji.
Ewa i Borys przeżywają upojne chwile. Orłow zapewnia ukochaną, że nigdy jej nie opuści i już zawsze będą razem. Roztocka wybiera się na rozprawę rozwodową. Adam jednak nie zjawia się w sądzie. Zdenerwowana Weronika próbuje się z nim skontaktować. Michał nie może pogodzić się z tym, że został zdradzony i oszukany. Podejrzewa, że Kinga dopuściła się zdrady, ponieważ długi czas nie mogli mieć dziecka. Kami jest zdenerwowany, że ojciec nie wrócił na noc do domu i nie pojawił się w pracy. Boi się, że Roman znowu zaczął pić.
Hoffer wreszcie wraca do domu. Na wymówki zdenerwowanego jego zniknięciem Kamila odpowiada arogancko i zamyka się w swoim pokoju. Adam oznajmia Weronice i Róży, że stan ojca jest ciężki, ale stabilny. Roztocki jest wdzięczny żonie, że zjawiła się w szpitalu wie, że dla jego ojca to bardzo ważne. Ewa martwi się, że Roman przez nią cierpi. Borys stara się pocieszyć ją, zapewniając o swojej miłości. Ona proponuje Borysowi, aby z nią zamieszkał. Sławek i Marzena dostają rozwód. Dziedzic zapewnia byłą żonę, że nie żałuje chwil z nią spędzonych.
Sławek przeprasza Renatę za przykrości, na jakie była narażona. Prosi ją, żeby z nim zamieszkała. Ewa boi się, że zostanie odrzucona przez wszystkich przyjaciół. Borys próbuje ją uspokoić i przekonać, że przyjaciele z czasem zrozumieją jej wybór. Antosia z wielkim przejęciem czeka na Adama, który ma odwieźć ją i Weronikę do dziadka do szpitala. Niestety, nie udaje jej się zobaczyć z panem Roztockim.
pfffff zle myslalam...dziecko jego, co za scenariusz
poniedziałek (20.10.2008)
Borys wręcza Ewie pierścionek zaręczynowy. Wzruszenie miesza się u Ewy z poczuciem, że wszystko dzieje się zbyt szybko. Weronika ponownie zaprasza Adama do siebie. Roztocki nie jest zachwycony jej propozycją. Zuza zostaje zaatakowana przez Sylwka. Chłopak obezwładnia Zuzę gazem paraliżującym i wsadza ją do samochodu.
wtorek
Kamil dowiaduje się, że Zuza nie nocowała u ciotki. Sądząc, że został oszukany, udaje się do Sylwka. Kobieta mieszkająca obok mówi mu, że Sylwek wyjechał. Ola czuje się nie w porządku w stosunku do Ani. Postanawia jak najszybciej przeprowadzić poważną rozmowę z Danielem. Kinga nie może zrozumieć oschłości Michała. Zwierza się Basi z problemów. Ona stara się uspokoić przyjaciółkę, ale również dochodzi do wniosku, że zachowanie szwagra jest dość zagadkowe.
środa
Kinga, nie mogąc znieść sytuacji we własnym domu, postanawia wyjechać z synkiem do rodziców. Lekarz odbierający poród Franka pokazuje Brzozowskiemu wyniki badań, z których wynika, że chłopiec urodził się z tą samą grupą krwi, co Michał. Kamil zdobywa adres domku letniskowego Sylwka. Po długich poszukiwaniach młody Hoffer i Roman odnajdują właściwe miejsce. Na werandzie domku uderza ich silny zapach gazu. Konarska prosi Dudka, aby zdradził, kto zagra główną rolę w ekranizacji jego powieści.
czwartek
Po odzyskaniu przytomności Zuza próbuje przypomnieć sobie, co się stało. Jest poruszona, kiedy dowiaduje się, że Sylwek próbował otruć siebie i ją. Michał jedzie do teściów po Kingę. Ona jednak nie może pogodzić się z tym, że została oskarżona o zdradę. Anka wyrzuca Oli, że przez nią rozstała się ze swoim chłopakiem. Ola prosi Daniela, żeby wytłumaczył Ani, że ona nie ma nic wspólnego z ich rozstaniem.
znalezione na kafererii
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 16:52
madzia napisał/a:
pewnie wyjdzie, ze w ogole pomylili dzieci po porodzie i zacznie sie wielkie poszukiwanie
pewnie tak bedzie , bo nie wydaje mi sie zeby go ona zdradziła . jeszcze rano ogladałam powtórkowy odcinek w którym kinga spotakał kolezanke z sali ze szpitala z dzieckiem.
[ Dodano: 2008-10-14, 17:52 ]
maja fantazje z wymyslaniem coraz wiekszych głupot
Informacje: Dołączyła 165 dni temu Posty: 2618 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 16:54
A mi się wydaje, że Michał ma inną grupę krwi, a najzwyczajniej pomylili się być może, kiedy przebywał w domu dziecka z dokumentami. Troche to już jest wymyślanie :] Kinga by go nie zdradziła :]
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1609
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 20:09
Ja wiem , że serial to nie jest zycie ale czasem juz takie bzurne historie wymyslaja , ze nie chce sie patrzeć.
[ Dodano: 2008-10-14, 21:11 ]
madzia napisał/a:
a czytala streszczenie i moj post miedzy nimi? ;]
czytałam i niie kumam co jest grane ale ogladam tak jak mówie wiec dlatego mogłam cos przeoczyc dlatego mnie zdziwiło , ze raz okazuje sie ze to jego grupa krwi a innym razem ze nie jak jeszcze trafie na jakis odcinek to moze sie wyjasni i zrozumiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum