Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-09, 21:01
lipne to było, nie śmieszne w ogóle
miałam większe oczekiwania
tylko lałam jak ta Renia cała z tym policjantem niby 'kochała' Ona taka grzeczna.. wszyscy tacy grzeczni i ułożeni hehe
ja włączyłam się na sekundkę skacząc między kanałami i mi się przypomniało że taki serial w ogóle jeszcze grają... i pomyśleć że kiedyś Na wspólnej wyznaczało mi rytm dnia
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-17, 06:49
Marek dowiaduje się na policji, że Pęczek został zwolniony z aresztu za kaucją. Mężczyzna postanowił współpracować z policją i przyznał się do wszystkich oszustw. Zimiński został oczyszczony z podejrzeń. Filip rozpoczyna nową pracę. Reni każe zostać Filipowi po godzinach i zaprasza na wieczorne spotkanie branżowe. Annie jest przykro, że nie dostanie się do wymarzonego liceum. Dziewczyna zastanawia się nad wysłaniem swojego zdjęcia do banku twarzy.
-------------------------------------------
Borys dzwoni do Ewy. Mówi, że ją kocha i że wkrótce się spotkają. Chce jak najszybciej zobaczyć się z ukochaną. Roman obawia się, że znowu zacznie pić. Izabela i Iga organizują spotkanie z Radeckim. Mężczyzna pokazuje Jerzemu egzemplarz scenariusza z naniesionymi uwagami. Weronika i Alicja zamierzają rozpocząć poszukiwania grobu rodziców. Roztoccy rozmawiają o czekającej ich rozprawie rozwodowej. Uzgadniają, że nie będą stwarzać problemów.
Alicja i Weronika przeglądają księgi zgonów w bydgoskim urzędzie miasta. znajdują w nich notatkę o śmierci rodziców. Renata unika rozmowy ze Sławkiem. Wyjaśnia Marii, że postanowiła przestać spotykać się z mężczyzną, ponieważ nie chce rozbijać jego rodziny. Maria ma wątpliwości, czy córka słusznie postępuje. Hoffer prosi Ewę o rozmowę. Pyta ją, czy jest pewna, że chce rozwodu. Sylwek zaczepia Zuzę na ulicy. Dziewczyna nie ma zamiaru z nim rozmawiać.
Stróż pracujący na cmentarzu daje Weronice i Alicji numer telefonu do mężczyzny, który od trzydziestu lat przychodzi na grób państwa Wilków. Lekarz zleca Frankowi badania. Izabela i Jerzy wybierają się na Mazury. Przed wyjazdem oglądają w telewizji wywiad z Radeckim. Producent opowiada o pracach nad ekranizacją powieści Dudka. Przedstawia Kasię jako odtwórczynię głównej postaci i dodaje, że napisanie scenariusza powierzono Marcinowi Nowińskiemu. Jerzy jest zdenerwowany.
znaleznione na kafeterii
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-26, 13:09
kayen, Mi właśnie te streszczenie też ratują życie :)oczywiście w dużym cudzysłowiu, ale dzięki nim wiem o co chodzi, polecam szczególnie tą stronę http://www.telemagazyn.pl...ria=0&x=41&y=19
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum