Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-05, 16:53
madzia napisał/a:
............U Kingi i Michała pojawiają się lokaj Skalskiego i dzieci producenta. Konrad tłumaczy zaskoczonej Kindze, że jest agentem Frani Majówny i przedstawia im warunki, na których Frania zgodzi się zostać nianią. Brzozowska jest oburzona wygórowanymi roszczeniami nowej niani. Roman przypomina Marii o tysięcznym odcinku "Na Wspólnej". Ziębowa zapewnia, że pamięta i zacięciem poleruje statuetkę główną nagrodę serialu w konkursie publiczności Telekamery za rok 2007. Nagle w barze pojawia się Jaś Fasola. Hoffer jest przekonany, że go zna...............
Hmmm, nie oglądam tego serialu, ale czytając to streszczenie - dokładnie ten fragment - dopadły mnie wielkie znaki zapytania...
Tam tak jest, czy to...nie wiem co właściwie...
Informacje: Dołączyła 115 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-09, 19:32
Właśnie leci 1000 odcinek - zawiany jak nie wiem co, jakoś sobie nie wyobrażam tego serialu takiego jak dzisiaj - Paweł Małaszyńskie, Kryminalni i Fasola w jednym
Wysłany: 2008-09-09, 19:52
Cytat:
Elodi, a wogule jakim cudem sie fasola wzial w tym serialu wogule w polsce 0.o
Ty udajesz czy jak ? Przeciez to na 1 rzut oka widac iz polskiego sobowtora walneli..
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum