Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 547 dni temu Posty: 2112 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-13, 18:00
z Pudelka news
Ania Guzik gra w serialu Na Wspólnej już od 5 lat. Wątek z jej bohaterką Żanetą miał początkowo trwać o wiele krócej. Scenarzyści zorientowali się jednak, że widzowie bardzo ją polubili i postanowili zrobić z niej jedną z kluczowych postaci.
Ania została jednak zmuszona do pożegnania się z rolą, gdyż jej serialowy mąż Leszek Lichota ma już dość tej pracy. Zdecydowano więc, że jego postać zniknie razem z nią.
To będzie szok dla wielbicieli jej talentu - ubolewa Fakt. Naszym zdaniem to już najwyższy czas - 5 lat w jednym serialu to boleśnie długo. Jeżeli ktoś naprawdę "wielbi jej talent", powinien się tylko cieszyć.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 401 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-14, 19:00
Cytat:
Może Grzesiek się odnajdzie i wyjadą do niego.
dokładnie tak będzie
ze Świata Seriali:
Grzegorz zostanie świadkiem koronnym. Żaneta i Marysia spotkają się z nim w Niemczech, skąd odlecą śmigłowcem do miejsca w którym zaczną nowe życie. Czy powrócą kiedyś??
2 czerwca zostanie wyemitowany ostatni odcinek z udziałem Leszka Lichoty. Sceny z podróżą w nieznane rodziny Ziębów zobaczymy w odc. 983
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Grzegorz zostanie świadkiem koronnym. Żaneta i Marysia spotkają się z nim w Niemczech, skąd odlecą śmigłowcem do miejsca w którym zaczną nowe życie. Czy powrócą kiedyś??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum