Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 11:17
no straszna wariatka Igor jej powiedział, że jest nienormalna, ze ją takie coś bawi i że tak zmyśla ciągle a Kamil nawet nie chciał słuchac jego wyjaśnień burak jeden, jeszcze sie przekona jaka menda z tej Zuzy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-06, 11:19
Widzę, że nie tylko ja się wkurzyłam na Zuzę po wczorajszym odcinku, zupełnie nie wiedziałam, że się tak zachowa małpa...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-11-06, 11:52
Pewnie prędzej lub później się wyda muszę zobaczyć w Świecie Seriali jak to będzie, mama kupiła, ale ja jeszcze nie czytałam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-11-06, 12:00
spoko, spoko ale w takich serialach latwo sie dowiedzieć co będzie
Ja tam praktycznie nigdy nie mogę się powstrzymać by nie przeczytać co będzie dalej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 550 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 22:43
Oj coś czuję, że Zuza zacznie mieszać w rodzinie Kamila. Widziałyście jaką miała minę jak podsłuchiwała rozmowę Romana z mamą Igora ( zapomniałam jak ma na imię)- wściekłe oczy miała. Oj widzę akcja się rozkręca...
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum