Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-08, 16:42
wreszcie zaczyna się coś ciekawego dziać Olka namieszała rodzicom o Mateuszu, ci polecieli na policję zgłosić molestowanie, ale się narobiło Kamil umówił się z Zuzą jako ten Kaj z netu, ciekawe co z tego wyniknie chociaż moim zdaniem mógłby sobie dać z nią spokój no i wątek Grześka ruszył do przodu, niby znaleźli go we Włoszech w jakimś szpitalu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-08, 16:44
moga zuze wrzucić znowu do serialu jak wyleciała z tańca z gwiazdami nie wiem czy pisac, jak coś, jak nie chcecie wiedziec co sie będzie dalej działo- nie czytac ponizej
to nie bedzie grzesiek tylko ktos bedzie mial jego papiery
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-08, 21:17
niki napisał/a:
to nie bedzie grzesiek tylko ktos bedzie mial jego papiery
to było pewne
ja sobie poczytałam o NW w świat seriali
Ja pewnie w sobote obejrzę wszystkie odcinki z tygodnia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-09, 09:36
Jewel napisał/a:
To kiedy oni skończą ten wątek z Grześkiem ??
Mam nadzieje, że jak najszybciej bo to się nudne robi
A ja zeskanowałam streszczenie najbliższych odcinków
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 12 raz(y) 104,51 KB
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-09, 09:49
z Olki też jest niezłe ziółko, namieszała strasznie
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 20:03
już się rozstali a ta Lidka głupia jakich pierdół naopowiadała Weronice, to się w głowie nie mieści, że niby Adam mówił o rozwodzie, że już nie kocha Weroniki, no co za franca wredna
z Olą i Mateuszem też się już wyjaśniło, namieszała, a teraz rodzice muszą wszystko odkręcać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 23:38
Jewel napisał/a:
Mimo, że Adam zrobił świństwo to mi go szkoda.
e tam dobrze mu tak,te drugie zawsze jak facet je oleje dodają coś od siebie,zazwyczaj jest to w 1%prawda,Ola namieszała jakoś mi sie to nie podoba,zawsze niby taka mądra była a tu kretynke z niej zobili kamil znowu z Zuzą a marta niby rodzi,ale podobno to fałszywy alarm
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum