Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-27, 16:07
madzia napisał/a:
Nudy teraz sa, nawet nie ogladam za bardzo.
ja tak samo
jak mi się przypomni to obejrzę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
A ja tam Adamowi wcale sie nie dziwie tyle co on probowal dobrze,prosil,blagal a dla nie kariera jest wazniejsza to sama sobie jest winna.Fakt szkoda mi jej,ale rozumiem jego.
kto oglądał wczoraj wspólną, było coś ciekawego?
Weronika wzięła w końcu trzy dni wolnego juz była spakowana i kiedy zadzwonila , że przyjeżdza Adam stwierdzil , że to bez sensu i odlozyl sluchawke w momencie kiedy z łazienki wyszla ta blondyna
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 289 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-28, 13:25
calineczka napisał/a:
paulcia napisał/a:
no w sumie ja tez go rozumiem,
a ja nie bardzo wkurzaja mnie tacy faceci a tym bardziej takie laski jak ta blondyna
Wczoraj bardzo podobała mi sie rozmowa Marty z tesciem
zgadzam sie,a takie laski to szmaty są i tyle,no nie przeszkadza im że facet jest zajęty,a skoro swojej kobiety dla takiej nie zostawił to wiadomo że on też traktuje ją jako taką właśnie szmate cały ten pomysł z romansem Adama mi sie ni podoba,jakoś tak nie pasuje,za szybko chyba
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
A mnie Adam na poczatku sie nawet podobal teraz troche ten cały watek dziwny jest bo niby sie kłóca niby nie i tak po kilku dniach on jest taki pokrzywdzony , że musi wskoczyc do łózka z inną
Podobno w przyszłym tygodniu Ola wyzna miłość temu Mateuszowi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum