Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-22, 20:31
smerfetkahh napisał/a:
czyzbym cos przegapila??
nom nie ładnie spać
ja sobie dzisiaj obejrzałam wszystkie odcinki z całego tygodnia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Smiac chce mi sie z OLI zabujała sie na maksa i ma nie wiadomo jakie wyobrażenie o tym jak to będzie razem z MATEO
mogliby dac sobie spokoj watek z zaginieciem Grzeska troche mnie wkurza
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-26, 18:22
calineczka napisał/a:
mogliby dac sobie spokoj watek z zaginieciem Grzeska troche mnie wkurza
wkurzające i strasznie nudne
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
calineczka, no hehehe,ale teraz w koncu mu ktos to powiedzial,ze Ola go kocha
A z tym Grzeskiem to rzeczywiscie mogliby sobie dac spokoj bo to denerwujace juz sie robi.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-27, 10:23
strasznie życiowa scena była z tym Adamem, faceci zamiast starać się coś naprawić to hops do łóżka z inną, a wątej Grześka mnie drażni i histerie Zanety
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 407 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-27, 10:59
Coś muszą wymyśleć,aby serial mógł istnieć dalej.
Mnie już te problemy bohaterów męczą i nie wiem czy będę dalej oglądać.
A jak zobaczyłam Adama z tą tlenioną harpią, to już wogóle.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-27, 11:39
ostatnio wspolna nudna sie zrobila, więc leci sobie w tle, a ja siedze na lapku i cos tam mi do ucha wpada i katem oka ogladam. watek tych ruskich i borysa tez ciagna i ciagna
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 558 dni temu Posty: 5384 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 11:51
Cytat:
ODC. 946 Po rozmowie z szefem Weronika dostaje wolne. Chce dojechać do męża, ale on, spłoszony, odwodzi ją od tego pomysłu. Marta namawia teścia, by poddał się operacji. Mateusz proponuje Oli nową rolę. Koleżanka sugeruje, że chłopak się w niej zakochał.
Emisja odcinka 2008-03-27 o godzinie 20:55
Cytat:
ODC. 947 Adam wraca znad morza po weekendzie spędzonym z Lidką. Śmigielska ma nadzieję, że ich romans będzie miał ciąg dalszy. Zimińscy i Daniel gratulują Oli udanego występu.
Emisja odcinka 2008-03-31 o godzinie 20:55
zrodlo streszczenia-odcinkow.blog.pl/
Nudy teraz sa, nawet nie ogladam za bardzo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum