Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-01, 10:23
znając serial to pewnie przetrwają muszą wprowadzić jakieś urozmaicenia w każdym związku
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-06, 09:01
Jerzy oświadczył się Izabeli i planują ślub
Max rozstał się z córką Jerzego już chyba na dobre
Marta przygotowuje nagranie programu telewizyjnego z Żanetą, będą o Grześku gadać
Lidka coraz bardziej Adama zarywa
Igor podkochuje się w tej modelce którą rehabilituje
i to chyba tyle
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-03-06, 09:13
Cytat:
Co się wydarzy w Na Wspólnej?
Powiedzieli sobie: tak
Na początku było trochę zamieszania i nerwów, ale w końcu szczęśliwi Marta i Filip wypowiadają słowa przysięgi małżeńskiej. Rodzina i przyjaciele młodych świetnie bawią się na przyjęciu weselnym, gdy nagle ojciec Filip traci przytomność. Trafia do szpitala. Prosi syna, żeby nie mówił Marcie, jak poważny jest jego stan. Edyta i Maks, którzy praktycznie nie są już razem, po weselu nie mają ochoty się rozstać. Wspólnie spędzają noc daje Edycie nadzieję na odbudowę ich związku, ale Maks jakoś do tego nie dąży. I wcale się nie cieszy, gdy Jerzy z córką wprowadzają się do ich domu.
Pracował dla Mafii?
Igor, któremu na weselu towarzyszyła w zastępstwie Pauli jej siostra Agata, też bawili się świetnie. Teraz czeka go trudna próba. Paula wyjeżdża na dłuższy czas za granicę… Dla Kamila największą niespodzianką był przyjazd Zuzy na ślub jego siostry. Dziewczyna wraca do Szwecji, a Kamil już tęskni. Nawiązuje z nią kontakt przez Internet, ale nie zdradza swojej tożsamości. Rozmowy z Zuzą odkrywają jego myśli od sytuacji, w jaką się wplątał. Ordynator dowiedział się, że Kamil krył Irka, lekarza poznanego jeszcze w pogotowiu, który ma problem z alkoholem. Hofferowi grozi utrata indeksu. Komisarz Dziedzic zdobywa dowód, że Grzegorz pracował dla Nowakowskiego. Pieniądze przelane na konto Żanety to zapłata za zorganizowanie ludzi do pracy za granicą. Jest jednak możliwe, że Zięba nie wiedział, że pracuje dla organizacji przestępczej. Dziedzic zabiega, by Nowakowski otrzymał status świadka koronnego. Do Romana zgłasza się siostra jednego z ukraińskich robotników z błaganiem o pracę. Hoffer nie może spokojnie patrzeć, jak Borys wyzyskuje pracujących dla Bud – Maksu Ukarainców. Prosi Michała o interwencję, ale Borys ostro daje Brzozowskiemu do zrozumienia, żeby nie wtrącał się w swoje sprawy.
źródło- streszczenia-odcinkow.blog.pl/
Włosy: Rude
Nastrój:
Wysłany: 2008-03-08, 17:40
odkad mam wolne weekendy to znow sie wkrecilam:)
Apowiedzcie mi jak to w koncu wyszlo z zuza i kamilem? bo ja widzialam odcinek z wesela zanety jak zuza wrocila do jakiegos swojego bylego, a potem dopiero jak grzeska zaczeli poszukiwac..wiec nie bardzo wiem co sie staloz z uza i kamilem?
Martha, nawet nie pogadali ze soba bo ojciec pana mlodego zemdlal i chyba wesele jest przesuniete.
Mnie interesuje co wyjdzie teraz z Maxem i ta jego bo zamieszkali wszyscy we trojke on sie z nia przespal po zerwaniu i ona mylsi ze wszystko jest oki a on nie chce z nia byc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum