Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-31, 10:40
chyba się wypiął, coś tam go wczoraj zagadywała w ręczniku, ale on sie nie dał a potem wielce zapraszała go z Katją do nich do domu, to powiedział, ze nic z tego, że może innym razem, to tak się jej mina skrzywiła, ze szok
a Grzesiek jest super, teksty ma pierwszorzędne
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2038 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-11-01, 16:51
wyczytalam ze grzesiek chce sobie dac spokoj z serialem. tylko nie wiedza jak to rozwiązać, bo niby po slubie beda chcieli zostac z polsce a nie wyjechac do anglii czy gdzies tam
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-11-01, 17:02
Ostatnio w dzien dobry tvn, wypowiadala sie jakas babka...ze bedzie sie dzialo teraz w Na Wspolnej. Ja tez juz kiedys czytalam, ze Grzesiek ma juz zrezygnowac z serialu ale widac cos dalej jest. poza tym ma byc cos takiego, ze po slubie on bedzie chcial wyjechac i dalej byc w Irlandii a Zaneta bedzie chciala juz mieszkac w PL. i ma byc tak, ze on tam bedzie a ona tu
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-01, 20:34
Ja też o tym już dawno słyszałam, że Grzesiek opuszcza na wspolnej
I odcinek ze ślubem ma być jego ostatnim odcinkiem... Ciekawe tylko czy Żaneta zostanie czy wyjdzie z nim i zniknie z serialu... Bo niby producencie zastanawiali się również czy jakiegoś nowego aktora w zamian za Grześka nie dać do tej roli
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-11-02, 09:15
Dokładnie niki wolałabym, aby na miejscu Grześka pojawił się inny aktor
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-02, 16:57
buuu ...ja zadko ogladam takie tasiemce...ale scenki z Żanetą i Grześkiem (no i ich rodzicami ) lubiłam......szczególnie te ich zaloty...on zimny, on zimny- ona gorrąca on nie chce, on nie chce- ona go trąca hahahahaha bez nich to juz nie bedzie to samo
Wysłany: 2007-11-03, 14:12
Nymphadora napisał/a:
To znaczy, na pewno Grzesiek...
Grzesiek na 100%, ale nie wiadomo co z Żanetką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum