mi się raz zdarzyła taka wpadka a mianowicie a akademiku u mojego chłopaka , przyjechałam do niego akurat był sam wspólokator na uczelni wiec nabralismy ochoty na małe co nie co.zamknelismy pokój i do dzieła ......kochalismy sie w najlepsze gdy nagle do pokoju weszedł kolega mojego mena bo jak sie okazalo nie poszedł na wykłady a klucz mial zapasowy ..boze jak ja sie speszyłam naga siedziałam na swoim chłopaku a najgorsze ze jak on weszedl to na pocadku go nie usłyszelismy vbo grała muzyka i ja w nalepsze "ujeżdzalam"Daniela .... koles zaczal sie smiac speszony wyszedł
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 19:37
U mnie nie ma takich wpadek ,bo mieszkamy razem a pod nami mieszka kumpela i tylko ona czasem krzyczy aby nie wydawać takich odgłosów,ale mój Daniel robi to dla śmiechu by wszyscy sąsiedzi wiedzieli co robimy ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum