My kochalismy sie z ex w lasku od tylu i nagle podszedl gostek zlapal sie za...... i zapytalczy moze sie przylaczyc bryyyy ja tylko zdazylam podniesc spodnie,ale nawet sie nie ogladnelam bo tak mi bylo wstyd.
Drugi raz kochalismy sie na parkingu i mielismy szyby z tylu przyciemniane,takze nie bylo nas widac,ale w pewnym momencie podjechal motor i zapukal nam w szybe zagladajac i powiedzial ze to jest zabronione a moj ex na to spier..... zaraz konczymy!!! JAKI TO BYL WSTYD
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-22, 11:18
smerfetkahh napisał/a:
Drugi raz kochalismy sie na parkingu i mielismy szyby z tylu przyciemniane,takze nie bylo nas widac,ale w pewnym momencie podjechal motor i zapukal nam w szybe zagladajac i powiedzial ze to jest zabronione
Skaner miał w oczach czy co????
A co do mojej historii o "panu kozie", to on miał ksywkę "koza". Teraz wiem dlaczego
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:13
smieszne te wasze wpadki moje wygladaja tyz ciekawie a wiec np.po meczu misiek ma jakas wzmozona ochote i jak sie kochamy dos dlugo(wygibasy) to czesto go lapia skurcze i wtedy fajne pozy szczela
Informacje: Dołączyła 104 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 23:22
Moja nie jest zbyt ciekawa -koza najlepsza!nam weszla mama mojego jak sie kochalismy rano...akurat skakal na mnie:D...ona nigdy nie puka...ale to byl obciach potem przyszla do nas i mielismy nadzieje ze nie poruszy tematu a ona cos tam ze zajrzala do nas..ja puscilam buraka..:D ale pukac sie nie nauczyla:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum