Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 10:31 Na cellulit
Cytat:
Zaparzasz 5 łyżek kawy parzonej(może być najtańsza) ,wody tylko tyle aby się zaparzyła...czekasz aż ostygnie i przecedzasz -wodę odlewasz,fusy zostawiasz do tych fusów dodajesz balsamu,trochę olejku trochę możesz dać kremu aby ta maziaja była w miarę lepka i co najważniejsze dodajesz 4krople olejku cynamonowego ale musi on być naturalny.No i smarujesz ciałko tam gdzie największe rozstępy i cellulit.Ja akurat mam wysmarowane uda i brzusio. Jak już sie cała wysmarujesz to zawijasz sie folią spożywczą taką wiesz w rolce przeźroczystą ona sie w miarę dobrze lepi do ciała ,włazisz pod kocyk lub kołderkę i siedzisz z tym 40 min. Olejek cynamonowy mocno rozgrzewa a kofeina+ciepełko zrzera cellulit i ponoć centymetrów też trochę ubywa. trzeba te zabiegi robić systematycznie co 2-3dzień....
Kobiece forum
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 15:48
ale systematycznie co 2-3 dzień,efekty pewnie widac po miesiącu takiego stosowania to ja już wole zwykły krem,też działa,teraz używam tylko profilaktycznie
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-22, 18:40
Mojej mamy koleżanka ma piękne ciało (mimo, że jest dobrze po 40stce- w sumie to nie tak dużo, no ale...). A wiecie co robi, aby nie mieć cellulitu? Nie wiem dokładnie na czym to polega, ale moge powiedzieć, że bierze (jejku jak to sie nazywa? Wyleciało mi z głowy) to cos do duszenia katofli, takie cois z dziurkami, owija to w papier kuchenny taki miekki i "ubija" sobie tym cellulit. I nie ma ani sladu (widziałam na plaży latem). Tyle, że mama mi później mówiła, że to trzeba aż tak mocno "ubijać", że ona czasem ma siniaki...
ale systematycznie co 2-3 dzień,efekty pewnie widac po miesiącu takiego stosowania to ja już wole zwykły krem,też działa,teraz używam tylko profilaktycznie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-04, 23:16
ja używałam 2 razy dziennie jak sie odchudzałam i do tego inne rzeczy z tej serii,można sobie pozwolic na częste używanie bo nie jest drogi,a przy dodatkowym odpowiednim masażu daje naprawe dobre efekty,wcześniej używałam droższych i nie byłam tak zadowolona jak z tego
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 252 dni temu Posty: 85
Profil:
Wysłany: 2008-03-05, 16:47
z Eveline to chodzi o ten w złotym (czy brązowym) opakowaniu taki mietowo kawowy? miałam kiedyś ale stosowałam nie regularnie. wiec mówicie ze naprawdę on działa? ile razy dziennie stosowałyście i jak długo trawl ten masaż? efekt kiedy zauważalny? ładny zapach i cena z pewnością wg mnie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum