Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 635 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-21, 22:00
wydaje mi się, że tak. troche najpierw boli jak się tym robi, ale fajna jest skóra i masaż połaczony z tym tam w środku pewnie poujędrnia. kurczę musze się przylożyć i zabrać za siebie, bo jeszcze tylko trochę czasu do wyjść na plażę
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 376 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-22, 08:36
Nie wiem czy już o tym pisałam, ale moja ciocia bierze taka łyżkę do kartofli i owija ja w ścierkę i sie tym "nawala". jak dla mnie to zbyt drastyczne...
A kąpiele ciepłe lubię. One naprawdę aż tak szkodzą?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 635 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-22, 10:19
impresja napisał/a:
Nie wiem czy już o tym pisałam, ale moja ciocia bierze taka łyżkę do kartofli i owija ja w ścierkę i sie tym "nawala". jak dla mnie to zbyt drastyczne...
o matko to nie dla mnie, a daje jakis efekt? tak z ciekawości pytam
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum