Informacje: Dołączył: 311 dni temu Posty: 40 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-04-08, 09:07
biedronka napisał/a:
ja w zeszłe lato sobie kuracje Inneovem zrobiłam - faktycznie super efekty teraz znów mam zamiar wyprobować, tylko, ze tabletki - zawsze łatwiej je łyknąć i nie trzeba rozpuszczać saszetek.
swoja droga dobrze ze sa tez tabletki , bo np.moja przyjaciółka woli polkąc tabletke niz sie napic,a juz np.cos na grype do wypicia odpada.
Tez mam zamiar kupić Slim 3D rozgrzewajaca ale az sie boje ze parzy
no więc od wczoraj łykam tabletki inneov - naprawdę, chyba już przy nich zostanę, bo dużo wygodniej jak nie trzeba rozpuszczać nic. jak będą jakieś spektakularne efekty, to wam napiszę.
Informacje: Dołączył: 311 dni temu Posty: 40 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-04-21, 13:03
biedronka napisał/a:
no więc od wczoraj łykam tabletki inneov - naprawdę, chyba już przy nich zostanę, bo dużo wygodniej jak nie trzeba rozpuszczać nic. jak będą jakieś spektakularne efekty, to wam napiszę.
moze i ja tez tego spróbuje,przeciez jakoś musze sie pokazac latem w kostiumie na plazy ,zeby mój mąż nie musiał ogladac sie za innymi
a troszke czasu jeszcze zostalo na walke z cellulitem
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 00:45
smerfetkahh o tym preparacie mogę powiedzieć, że nie ma sobie równych chociaż cena to 150 zł ale rewelacja. Widziałam nogi mojej koleżanki przed stosowaniem tego balsamu i po i zwariowałam. Kupiłabym sobie ale troszkę mi szkoda forsy.
Cytat:
* Producent: GALENIC, Elancyl,
Zwalcza cellulit zaawansowany. Pierwszy produkt pobudzający działanie białek UCP, aktywujący naturalny mechanizm spalania tłuszczu. Formuła czasoprogramowana: Aplikacja raz dziennie rano = 24 godziny działania; nie wymaga masażu. Przyjemna konsysytencja. Bardzo łatwy w dozowaniu, błyskawicznie się wchłania, posiada przyjemny orzeźwia...
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 34,77 KB
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum