Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 02:32
hehehehe widzicie jak to mozna podniesc sobie samoocene wystarczy popatrzec na inne tylki ja tez myslalam ze mam straszne rozstepy ale po tym to ja super dzaga jestem
Informacje: Dołączył: 311 dni temu Posty: 40 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-04-04, 12:42
a próbowałyscie Inneov ? ja własnie sie zastanawiam czy sobie tego nie kupic,mozna rozpuszczac w wodzie albo wybrac tabletki.Czytałam ze jest skuteczny.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 15:57
stokrotka napisał/a:
a próbowałyscie Inneov ? ja własnie sie zastanawiam czy sobie tego nie kupic,mozna rozpuszczac w wodzie albo wybrac tabletki.Czytałam ze jest skuteczny.
Ja słyszałam o nim same superlatywy.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 00:20
psychophazuś:*, znaczy sie dziala no ja jak narazie po tej kuracji Nivea to nie chce mi sie jesc wiec te tabletki chyba dzialaja a balsam nie wiem bo to dopiero 3 dzien wiec chyba za szybko zeby cokolwiek powiedziec
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 03:07
Tatiana, ale jak sie ma duze rozstepy po ciazy to sam masaz juz nie wystarcza niestety!Ja sie tez pillinguje i myje dupcie taka szorstka rekawiczka ale ten zel z Nivea mozeeeee i mi wygladzi cos te blizny taka mam nadzieje!
ja w zeszłe lato sobie kuracje Inneovem zrobiłam - faktycznie super efekty teraz znów mam zamiar wyprobować, tylko, ze tabletki - zawsze łatwiej je łyknąć i nie trzeba rozpuszczać saszetek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum