Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 84 dni temu Posty: 31 Skąd: Ck/Ldz
Profil: Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-03-14, 13:37
jak będziesz do tego trzymać diete,ćwiczyć i smarować ciało antycellulitowymi preparatami to efekty pewnie zobaczysz szybko...ja niby robię już tak 2 lata,ale nie zawsze patrzyłam na to co jem,nie zawsze sie ruszałam,więc i efektów nie ma
Teraz wzzięłam się ostro za to wszystko,mam nadzieję,że niedługo bedzie jakas róznica
Narazie 1 cm mniej w udzie
_________________ 'I'll Stay Forever In My Dreams Where You Are Near...'
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 84 dni temu Posty: 31 Skąd: Ck/Ldz
Profil: Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-03-17, 08:52
psychophazuś,a jakie czerwone herbatki piłaś?Jaka firma?W saszetkach czy liściaste?
Bo ja zaswsze piję pu-ehr liściasta,ale jeżeli są jakies które dają lepsze fekty to chętnie wypróbujuję
_________________ 'I'll Stay Forever In My Dreams Where You Are Near...'
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 188 dni temu Posty: 707 Skąd: gdzieś na świecie..
Profil: Imię: A.
Wysłany: 2008-03-17, 09:52
psychophazuś:*, racja, racja Ja uwielbiam się kąpać w chłodnej wodzie..ujędrnia to skórę z tego co widzę. Nawet jeśli mam ochotę na ciepły prysznic to zawsze kończę chłodnym strumieniem..tak samo robię z płukaniem włosków
_________________ Konie kraść, szybować na nich aż do chmur..i zrywać gwiazdki z nieba..
czerwona herbatka bardzo mi zasmakowała i pije codziennie, zimna woda ... to nie dla mnie na samą myśl mi zimno, polecam te http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia/celulitis ćwiczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum