ja mam dość zaawansowany cellulit... niestety kremy nie działały i po kilku tygodniach stosowania odechciewalo mi się i przestawałm używać
teraz mam parcie ogromne, przede wszystkim muszę schudnąć, bo moje BMI przekroczyło 25, a to mi się nie podoba (jeszcze kilka lat temu miałam 19 ) także jestem na diecie, ćwiczę, to pomyślałam, że skorzystam z okazji i z cellulitem powalczę raz jeszcze. tym razem kupiłam system REKLAMA - peeling do masażu, żel do smarowania i tabletki. od tygodnia używam i odpukać jakby coś się zaczynało dziać... mam nadzieję, że do spółki z dietą i ćwiczeniami uda mi się pokonać to paskudztwo...
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-05-19, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
ja na razie walczę z cellulitem dietą i ćwiczeniami. ale o jakichś kosmetykach chyba też warto pomyśleć. a te pharmaceris to jakaś nowość? nigdy nie słyszałam o nich. możesz coś wiecej o tym napisać?
sama marka REKLAMA to już od jakiegoś czasu jest na rynku, ale seria na cellulit jakoś ostatnio się pojawiła. to są kosmetyki typowo "apteczne" i nie ma ich chyba w sklepach i drogeriach, w każdym razie ja nie widziałam. tak jak pisałam to jestżel do smarowania, peeling i tabletki. bardzo przyjemnie się tego używa, żel się wchłania tak szybko, ze nawet nie zauważam i dzięki temu nie brudzi ubrań. zobaczymy jakie będą efekty za kilka tygodni...
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-05-19, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-04-29, 17:08
A ja musze wyrazic tu swoje zadowolenie
Kilka dni temu zaczelam stosowac Nivea Goodbye Cellulite, i nie moge uwierzyc ze juz widac efekty! Nie wspominajac o tym, jak gladka skora jest w tych miejscach, w ktorych go stosuje.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Profil:
Wysłany: 2009-04-29, 17:13
raz dziennie po prysznicu, i w to mi w zupelnosci wystarcza.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
ja pamietam ze w programie jak dobrze wygladac nago chwaliły kobiety ten produkt , spisał sie najlepiej ze wszytskich czterech jakie dostały do testu .
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Profil:
Wysłany: 2009-04-29, 22:30
magdaaaaa, wlasnie dlatego moj "dbajacy o mnie" Misiak, zaciagnal mnie sila do sklepu i kupilismy to cudo
To tez moze zalezec od tego, jaki kto ma stopien cellulitu. Jednej pomoze drugiej nie.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1574 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-29, 22:35
madzia napisał/a:
To tez moze zalezec od tego, jaki kto ma stopien cellulitu.
Rzekłabym nawet, ze ma to kluczowe znaczenie nie sądzę, żeby ten specyfik mi pomógł, bo mam b. zaawansowany cellulit, ale jeśli ktoś ma 1 bądź drugi, to myślę, że może zdziałać cuda, dużo dobrego o tym słyszałam
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 684 dni temu Posty: 90
Profil: Imię: Agatka Alex
Włosy: Paseczki
Stan: Szczesliwa Zonka
Wysłany: 2009-04-30, 09:54
wedlug mnie- przetestowane na mnie- najlepsza jest kawa z oliwa jako peeling + oliwka do ciala! banalny sposob, ale sie sprawdza. zeba tylko byc bardzo regularnym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum