Ja też nie byłam do nich przekonana ale kupiłam z lenistwa! Naklejasz i zapominasz.
U nas w drogeri Natura była promocja i kosztowały 19,99. Naklejałam dwa dziennie, po jednym na każdą strone, codziennie w innym miejscu (uda, pupa) Nawet mój D. załważył różnice. Musze polecieć po następne, bo mi się skończyły.
a ja sobie właśnie kupiłam na allegro jakiś specyfik co się nazywa Detoren. spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami, mimo że to żadna znana firma. mam nadzieję że okaże się skuteczny bo już patrzeć na swoje nogi nie mogę...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 179 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-01, 01:39
ostatnio takie cudenko wyczailam na polkach sklepowych
jak tylko skoncze moje Goodbye cellulitte sprobuje tej nowosci
mam nadzieje ze efekty rownie zadowalajace jak przy Goodbye
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Dołączyła 129 dni temu Posty: 2360 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-01, 10:48
Ja próbowałam już "Detoren" - dostępny tylko na allegro. Głowny składnik to kawa, dość błotnisty, rozgrzewający. Co prawda skóra była nawilżona, ale efektu zadowalającego nie widziałam. Potem miętowy balsam chłodzący - też nic Kuracja Lipo Control - też nic. Tylko ćwiczenia pomogą
Włosy: czane/czerwone:)
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-10-01, 14:36
no patrzcie jakas blokade mi wsadzili
produkt sie nazywa My Silhouette! Nivea
mam nadzieje ze zalacznik pojdzie
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 47,53 KB
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 66 dni temu Posty: 1 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-10-01, 22:06
ja probowalam wszystkiego (oprocz plastrow oczywiscie)mialam i z rochera,oriflame ,avonu,eveline, nivea,nawet te nowosc z soraii w czarnym opakowaniu na allegro kupowalam robione papki z cynamonem i guamy zadnych efektow no moze skora troche gladsza ale to tez osiagam peelingiem z kawy (sama robie) te wszystkie specyfiki pomagaja ale wyczyscic pieniadze z portfela
Detoren na moich nogach grzeje się już trzeci raz. zauważam lekką poprawę ale oczywiście spektakularnych efektów na razie nie ma co oczekiwać. skóra jest ciut wygładzona. mam nadzieje że będzie jeszcze bardziej
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 528 dni temu Posty: 70
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-10-19, 21:56
Ja właśnie skończyłam pudełko kremu do masażu Nivelazione - bez drastycznych zmian, skóra bardziej gładka. Ładny zapach, dobrze się rozprowadza podczas masażu.
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum