Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 108 dni temu Posty: 10 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Sara
Wzrost: 160cm (prawie)
Włosy: blond
Stan: mężatka
Wysłany: 2008-08-25, 22:34
a ja własnie zaczełam. jestem mała kluską 160 wzrostu i szerokie biodra, zero smukłości i wszędzie celulit, chyba nawet na powiekach. nawet mój facet powiedział mi kiedys ze ja mam celulit wszędzie, dlatego zaczełam walkę... zamówiłam krem z avonu i masażer. mam nadzieję ze poskutkuje. Podobno pomaga masowanie ... oby
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-26, 15:00
Kicuś, jeśli mogę wiedzieć o jaki masażer ci chodzi bo ja zastanawiam sie właśnie nad kupieniem sobie jakiegoś cudeńka co ma pomóc tracenie cellulitu i na razie myślę o rękawicy albo szorstkiej gąbce a jakby ten przyrząd nie był tak drogi to może bym sie skusiła
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 157 dni temu Posty: 279
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-09-05, 13:37
mój sposób na celluit to kawa z żelem pod prysznic a pozatym pas wibrujący nie tylko odchudza ale i bardzo poprawia napięcie skóry a przy tym nie trzeba się męczyc;)
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 157 dni temu Posty: 279
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-09-05, 18:37
ale pomaga też na cellulit gdzieś wyczytałam że hally Berry stosuje kawe by mieć gładką skóre bez cellulitu....głównym sposobem są cwieczenia i odpowiednia dieta takich porad udzielała mi zresztą kosmetyczka w spa ;)celluit można ograniczyc a napewno sprawidz aby w przyszłosci nie stał się naszym problemem;/)
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 558 dni temu Posty: 5384 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-06, 14:10
z kawka to trzeba byc wytrwalym
Ale po tym skora jest cudowna, polecam. ja robilam chyba z tydzien pod przad bo znudzilo mi sie, len ze mnie ale czy na cellulit pomaga to nie wiem, w sumie chyba jak kazdy peeling dziala...wygladzajaco
a słyszała któraś z was może o balsami Gosh na celulit? znalazłam w jakiejś gazecie ostatnio reklamę albo krótki artykulik, nawet już nie pamiętam, no i się zaciekawiłam bo duża butelka 400ml za 55 zł mniej więcej i do tego z pompką a ja lubię takie poręczne opakowania tylko nie wiem jak ze skutecznością bo nigdy nie miałam żadnego kosmetyku tej marki, nawet do makijażu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum