Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 929 dni temu Posty: 30 Skąd: Ck/Ldz
Profil: Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-03-05, 22:19
też uzywam tego serum i uwazam,że jest genialne
troszkę sie co prawda ostatnio zaniedbałam (nie używam regularnie,prawie nie ćwiczę i nie trzymam diety ),ale gdy poczytałam sobie posty w tym temacie to od razu wzięłam się w garść!
Wcześniej gdy smarowałam się tym 2 razy dziennie,przestrzegałam diety,piłam dużo wody,ruszałam się i wykonywałam masaże gumowa rekawica z wypustkami prawie pozbyłam sie pomarańczowej skórki.Teraz zaczynam wszystko od nowa
O peelingu z kawy słyszałam,nawet stosowałam jakiś czas (skóra jest po tym idealnie gładka),ale nie wypróbowałam patentu z folia spożywcza
Hehczas wziąc sie za siebie,wiosna tuż tuż,potem lato...
_________________ 'I'll Stay Forever In My Dreams Where You Are Near...'
Skoro kobietki tak zachwalacie to serum to jutro będzie moje. Cwiczę 2 razy dziennie po ok.30 min na orbitreku i myslę że że z pomocą tego serum szybko zniknie mój znienawidzony celulit z pośladków i ud ( bo te partie ciała najintensywniej pracują na orbim)
Moniika, ja póki orbiego nie miała to nie ćwiczyłam,motywacji nie miałam,nie mogłam się zmobilizować żeby na siłownię iść. A teraz jak na sprzęt patrze to aż szkoda nie ćwiczyć. Ustawiam przed TV, muzykę puszczam lub ciekawi program i tak sobie jadę,byle do przodu. Czuję że nogi mam już silniejsze i z kondycją lepiej bo zadyszki łatwo nie dostaję.No i z pomocą serum celulitu się pozbędę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum