Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-21, 19:36
dzisiaj sie wlasnie zastanawialam nad kupnem tego co ma Angik czy tego co cerata mowila i chyba zaraz wejde na jakas stronke garniera albo cos i porownam sobie czym one dokladnie sie roznia
w cenach u mnie to kulka 8 euro z groszem a to drugie 9 euro z groszem
czyli prawie tak samo jedno z nich musze sobie kupic
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Hej dziewczyny sory, ze w tym temacje ale nie mogłam znaleśc bardziej odpowiedniego. Czy to prawda że przez picie wody gazowanej robi sie cellulit?? bo albo ktoś miał racje albo jak to si mówi zrobil nie w konia
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-16, 12:45
kasiatoja napisał/a:
że przez picie wody gazowanej robi sie cellulit??
jeszcze o tym nie słyszałam ale powiem tak poza stanem gdy zatruta czymś jestem to jak rok długi nie pije wody gazowanej tylko nie gazowaną (nie pijam coca-coli, oranżad itp) a cellulit mam i pozbyć sie go nie umie i mówiąc szczerze jakby ta teoria miał coś z prawdą wspólnego to bym musiała mieć uda jak marzenie
Walczę nadal z moim cellulitem wynik walki 1:0 dal cellulitu ale nie podaje sie nada sie smaruje i ćwiczę zobaczymy ci będzie dalej
Czyli dałam sie nabrać... w sumie nie widzę związku gazu z cellulitem Ja tez mam cellulit i z tego co wiem to prawie każda, normalna kobieta ma:) jeszcze rok temu próbowałam z nim walczyć ale niestety 1:0 dla cellulitu tak jak u Ciebie i dałam sobie spokój z tym
ja jeszcze sie nie poddaje walczę czasem to walka tylko słowna ale walczę
ja jakoś nie byłam systematyczna a to w tej walce przede wszystkim o to chodzi:) ale lubie od czasu do czasu zrobić sobie masaż z fusów kawy. skóra jest wtedy taka gładka
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 48 dni temu Posty: 40
Profil: Imię: na literkę M :)
Wzrost: 170
Włosy: Brąz
Stan: Wolna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-08-25, 17:30
Ja także niedawno zauważyłam u siebie cellulit Dziwi mnie to tym bardziej, że jestem osobą szczupłą z dobrą przemianą materii. Jem wszystko - bez ograniczeń - by nie schudnąć. Zapycham się słodyczami, lodami i innymi kaloriami To straszne, i chcę się tego pozbyć!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum