Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 126 dni temu Posty: 524 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-15, 22:16
fajna babka napisał/a:
a czy ona jakaś dietę stosowała?
moja mama wiecznie na jakiejsc diecie ale tylko teoretycznie hihi normalnie je czasem tam cos udaje ze sie odchudza ale mowi ze to na cellulit to rewelacja ze az sie czuje w udach jakies goraco czy cos
ja kiedys kupilam sobie maseczke z glinki rozowej czy jakos tak nie bardzo pamietam, wysmarowalam uda i dla zwiekszenia efektu owinelam sie folia aluminiowa... i tak wymadrowalam ze sie poparzylam wiec jakies skladniki rzeczywiscie musza byc rozgrzewajace w tych produktach...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-15, 22:32
Black_Angel, jak tam twoje osiągnięcia na dziś ja zrobiłam 100 brzuszków i za chwilę będę wsmarowywać balsam uda potem jeszcze parę ruchów nóżkami w postaci tzw małego rowerka dla rozgrzewki... te moje serum chyba nie jest rozgrzewające ale sprawdzę jak wsmaruje .... już oczami wyobraźni widzę piękną gładką skórkę ...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 374 dni temu Posty: 4782 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-19, 14:52
a ja sobie dzisiaj kupilam w funtolandi takie cos na cellulit ,zobaczymy czy zadziala
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 2 raz(y) 39,11 KB
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-19, 21:52
angik1683, to napisz o rezultatach bo moze i ja zainwestuje
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 374 dni temu Posty: 4782 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-20, 11:20
Donn, to ma 50 ml ale kosztowalo tylko funta wiec sie bardzo oplaca moim zdaniem
Olciiia napisał/a:
podobno dobrze bo moj akumpela ma
mam nadzieje,ze bedzie dobrze dzialalo,wczoraj uzywalam pierwszy raz
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-07-21, 17:53
jeśli macie problemy z brzuchem jak ja, jest serum garniera do brzucha z wałeczkiem masującym, polecam, i też ten zółty balsam ujędrniający ,ogólnie ostatnio ta marka bardzo mi przypasowala
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 127 dni temu Posty: 157 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-07-21, 18:13
działa, oczywiście w granicach rozsądku, trzeba tez uważac co sie je i ćwiczyć cudów nie ma, ale rzeczywiście wygładził skóre i celulit jest mniej widoczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum