Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 140 dni temu Posty: 5
Profil: Imię: Maja
Wzrost: 162
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-05-28, 20:57
A ja kupiłam ostanio balsam do ciała erisa z serii prosyystem care home (mam teź peeling dlatego się skusiłam na balsam).Ma fajny brązowy kolor i super konzystencję.Szybko się wchłania.Smaruję nim uda i pośladki.Widzę juź wyraźne efekty.
Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 139 dni temu Posty: 4
Profil: Imię: kasia
Wzrost: 175
Włosy: czarne
Wysłany: 2008-06-14, 20:16
Ja też mam balsam erisa bakliowy prosystem home care i jestem baardzo z niego zadowolona.Po kilku tygodniach stosowania moja skóra zmieniła sie nie do poznania.Na plus oczywiście.Ale muszę się przyznać że zmieniłam także tryb życie bo ćwiczę i lepiej się odżywiam.
[ Dodano: 2008-06-14, 20:19 ]
PS. Soniaq możesz mi powiedzieć coś więcej na temat tego peelingu erisa prosysytem home care???Czy jest tak samo dobry jak balsam z tej serii??Ile kosztuje i czy jest gruboziarnisty bo ja najbardziej lubie gruboziarniste peelingi.
[quote="soniaq"]A ja kupiłam ostanio balsam do ciała erisa z serii prosyystem care home (mam teź peeling dlatego się skusiłam na balsam).Ma fajny brązowy kolor i super konzystencję.Szybko się wchłania.Smaruję nim uda i pośladki.Widzę juź wyraźne efekty.[/quote/
A ten balsam na cellulit jest, czy to samoopalacz?
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 119 dni temu Posty: 503 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-15, 23:01
jak dla mnie nieoceniony... mialam bardzo duzy problem z cellulitem i po dwoch miesiacach stosowania raz dziennie przed spaniem widac efekty...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 140 dni temu Posty: 5
Profil: Imię: Maja
Wzrost: 162
Włosy: brąz
Wysłany: 2008-06-17, 20:25
kaaasienkaaa napisał/a:
Ja też mam balsam erisa bakliowy prosystem home care i jestem baardzo z niego zadowolona.Po kilku tygodniach stosowania moja skóra zmieniła sie nie do poznania.Na plus oczywiście.Ale muszę się przyznać że zmieniłam także tryb życie bo ćwiczę i lepiej się odżywiam.
[ Dodano: 2008-06-14, 20:19 ]
PS. Soniaq możesz mi powiedzieć coś więcej na temat tego peelingu erisa prosysytem home care???Czy jest tak samo dobry jak balsam z tej serii??Ile kosztuje i czy jest gruboziarnisty bo ja najbardziej lubie gruboziarniste peelingi.
Dla mojej skóry ten peeling jest idealny ale ja lubię mocne peelingi.Jeżeli lubisz gruboziarniste to ten ci mogę polecić z czystym sumieniem .Jest trochę drogi bo kosztuje ok.90 zł ale myślę że warto
Spróbujcie może BodyArt. Balsam + serum super efekt. Ja jeszcze używam z tej serii kremu ujędrniającego biust bo wiadomo że całe życie nie będzie na swoim miejscu
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-15, 16:34
kupiłam dziś sobie te serum na pośladki i biust mam zamiar się smarować i nacierać aż podziała .... Trzymanie diety jest u mnie niemożliwe ale z jedzeniem słodyczy nie mam problemu wiec wierze że chociaż zatrzymam rozwój tego mojego cellulitu ....
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 119 dni temu Posty: 503 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-15, 16:51
fajna babka, te produkty ktore wkleilas sa podobno bardzo dobre nie mialam jeszcze okazji wyprobowac ale moja mama badzo zachwalala, mowila ze jeszcze jest jakies na cellulit wlasnie w fioletowym opakowaniu z tej samej firmy
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum