Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-05-24, 12:48 Muzyka
Czyli to czego sluchacie
Mi ostatnio wpadla w ucho jedna piosenka Mansa Zelmerlöwa i non stop ja slucham, lubie tez kawalek ...America ...cos takiego ale nie pamietam kto spiewa
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 366 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-05-24, 13:42
Ja lubię różne gatunki, ale najbardziej podoba mi się soul, country, blues i jazz,m czasem też pop, ale musi być dobry . Lubię różnych wykonawców, bardzo podoba mi się płyta "W kobiecym stylu", w którym gra m.in. Norah Jones, Katie Melua, Sophie Zelmani (uwielbiam norweskie piosenki), Lene Marlin i wiele innych. Nie przepadam za polską muzyką, z wyjątkiem Flinty
nie potrafię się określić, bo w zasadzie w 99% słucham radia, a tam leci wszystko. kiedy siedzę przy komputerze zapuszczam to, co akurat mam na dysku, a że nie ma tego dużo (zbieramy się do kupna większego dysku), to cały czas słucham w kółko tego samego - muzyka z Dirty dancing, madonna, eros ramazotti, de mono. ostatnio wzięło mnie też na stare kawałki dj bobo
Profil:
Wysłany: 2007-05-25, 14:50
Moge Ci cos podrzucic mam ponad 11 GB muzyki na dysku i ciagle nie mam czego posluchac to chyba tak jak z ciuchami...masz cala szafe i dalej nie masz w co sie ubrac
Ostatnio zauwazylam, ze mozna posluchac radia przez gg, nawet jest w czy wybierac
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-25, 14:56
U mnie to zależy od nastroju, czasami lubię posłuchać romantyczne ballady, innym razem zapuszczam sobie radio z vocal trancem Ostatnie dobre płytki, jakie wpadły mi w ręce to nowa, hiszpańska płytka Jennifer Lopez oraz tez nowa Nelly Furtado
Moge Ci cos podrzucic mam ponad 11 GB muzyki na dysku
dzięki Madziu, ale muzyki to ja mam mnóstwo, tylko, że wszystko zgrane na płytach i nie chcę jej wrzucać na kompa, bo i tak nam razem z Miśkiem już ciasno. on ma swoje dokumenty, muzyczki, gry, wspólne zdjęcia, ja mam swoje bambeloty i tak jakoś nam miejsca wiecznie brakuje ale jak już zakupimy ten twardy dysk, to będę szaleć też i z muzyką
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-05-26, 09:22
muzyka zalezy przede wszystkim od nastroju, dola poglebiam ckliwymi polskimi balladami, a jak jestem wkurzona to slucham rockowej(ktora najbardziej lubie) muzyki. Toteż lubie Agnieszke Chylińską, Guano Apes, Evanescence,Rammsteina no i kocham muzyke Linkin Park. ogolnie mam dosyc duzo muzyki, ale potrafie sluchac jednego zespolu dopóki mi sie nie przeje.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Gustuję w death metalu,black metalu,heavy metalu,thrash metalu,gotyku ,rocku itp
ostrej muzy słuchasz
ja takiej wręcz nie trawię.
na szczęście Misiek też takiej nie zapuszcza. ale czasem zdarza mu się włączyć disco polo, wtedy jest chyba jeszcze gorzej niż gdyby ten metal puścił
Profil:
Wysłany: 2007-05-31, 18:17
Disco polo czasem jest dobre ale tylko czasem...
Moj Misiek, lubi np. Regge...czy jak to sie pisalo a to co ja slucham nazywa sieczka a najlepszy jest jak sie smieje z hip hopu i ich nasladuje
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum