[ Dodano: 2007-06-22, 23:06 ]
a to jest moj najulubienszy japonski kawalek jest taki.....inny..... ale nigdzie nie moge znalezc go w calosci...trwa ponad 4 minuty a tu jest tylko fragment...kiedys mialam go na plycie ale gdzies mi ja wcielo ..... KISEKI NO UMI :
http://www.youtube.com/wa...related&search=
hmmmm...wtrącę sie;P nawiązując do głównego tematu to słucham właściwie wszystkiego:P popu, trochę punku i ska, niespecjalnie przepadam za reagge... jednak moją miłością jest rock:P kocham redhotów (na koncert jadę dizsiaj!) i kilka innych kapel. Bardzo przyjemny jest również tak zwany lokalny hardcore;P Klimatyczne bielskie (i nie tylko) kapelki:D
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 522 dni temu Posty: 24
Profil: Włosy: szatynka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-04, 11:02
No własnie- jak wypadł koncert Redhotów? Ja także bardzo ich lubię, szkoda, że mnie tam nie było. A jeśli chodzi o muzykę, to ja lubie właśnie rocka i pop i trochę reggae, i klasycznej i rock japoński i muzyka celtycka... i co mi tam wpadnie w ucho
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-04, 15:20
Slucham techno,trance,eurodancer,dobry house i czasami rnb.Poza tym lubie tez czasami polskiej muzyki posluchac , i dobrych ballad.Ostatnio pokochałam Sistem,Davida Guetta i Sandy Chambers
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Zaczynając od moich narodzin...
Z opowiadań oraz zdjęć dowiedziałam się, skąd moja pasja do dobrych, mocnych dźwięków gitary. Już w brzuchu matuli zaszczycały mnie dźwięki Red Hot'ów, Metallic'i, Nirvan'y prosto ze słuchawek, które zakładała na swój ogromniasty brzuch. Do dziś kochana mamusia podryguje w rytm tamtejszej muzyki w trakcie zmywania naczyń... .
Cóż. Wszystko zależy od nastroju, pomimając "wplecione" czynniki w moje DNA, które zawsz w jakiś sposób wołają o swoje. No ale nie jestem zatwardziałą rock'men'ką . Lubię pobujać się przy ciemniejszej odmianie muzyki - r'n'b' , soul, funk, tanecznym hip hopie. Nie pogardzę też EMT (elektorniczna muzyka taneczna) i world music !
Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-07, 16:17
u mnie to chyba od zawsze na topie Metro, G. Turnau, Sojka, N. Kukulska lubię spokojne klimaty i wszystko to, gdzie słychać fortepian, wprost uwielbiam dźwięk klawiszy sama troche pogrywam i może dlatego
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 522 dni temu Posty: 24
Profil: Włosy: szatynka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-08, 16:23
Magdaru napisał/a:
lubię spokojne klimaty i wszystko to, gdzie słychać fortepian, wprost uwielbiam dźwięk klawiszy sama troche pogrywam i może dlatego
Grasz na fortepianie, czy na czymś jeszcze? Podziwiam Cię Magdaru! Uwielbiam dźwięk fortepianu i skrzypiec, niestety jednak sama nie gram na niczym... chyba, że na nerwach
Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-08, 19:14
gram na klawiszach, ale samoukiem jestem, więc cudów się po mnie spodziewać nie można fakt, że sama nauczyłam się grać na dwie ręce, ćwiczyłam, ćwiczyłam i ćwiczyłam, aż w końcu załapałam i zaczęło mi jakoś po ludzku wychodzić z nut też potrafie grać, ale najwięcej to ze słuchu, moge sobie płytke jakąś załączyć i próbuje grać to co słysze, czasem się uda coś sensownego, hihi
No własnie- jak wypadł koncert Redhotów? Ja także bardzo ich lubię, szkoda, że mnie tam nie było. A jeśli chodzi o muzykę, to ja lubie właśnie rocka i pop i trochę reggae, i klasycznej i rock japoński i muzyka celtycka... i co mi tam wpadnie w ucho
a koncercik był swietny:D ogolnie takie imprezy są fantastyczne;) bawiłams ie znakomicie, naparwdę jest zcego żałować;)
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum