Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 530 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-16, 19:57
madae Utada Hikaru, (zwłaszcza utwór passion) zaciekawiła mnie bardzo swoją twórczością i narazie zgłębiam ten temat a jeśli chodzi o muzykę ogólnie to jestem ciekawska i ciągle szukam czegoś nowego czasami nawet typowa radiowa komercha wpadnie mi w ucho
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 00:03
Diabliczko mamy podobne gusty uwielbiam Lacune
Little My jesli chodzi o Utade to mam jeden jej utwor mp3 (na 8 odnózy Lloth alem sie naszukała zeby to znalezc ) "kremlin dusk " tez fajowy moge podesłac ...tylko nie bardzo wiem jak
Madzia81-to piosenka z High school musical mam wszystkie te piosenki w wersji org i karaoke jak cos tez moge przesłac tylko znowu nie mam poj jak
a co myslicie o muzyce poważnej troszke inaczej a chodzi mi tu dokładnie o panią Vannesę Mae -ja ją uwielbiam mimo ze juz od dawna jest o niej cicho to wciaz przezywam jej stare kawałki a szczegolnie krązek Violin oto kilka linków
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-19, 10:22
Jewel napisał/a:
vermilla napisał/a:
mnie bardzo spodobała sie piosenka Rihanny feat Jay-Z - Umbrella
To nie jesteś jedyna
ja tak samo bardzo lubie ta piosenke wogole prawie wszystkie piosenki mi sie podobaja Rihanny
ostatnio w ucho wpadla mi piosenka dody- katharsis xD
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Utada Hikaru, (zwłaszcza utwór passion) zaciekawiła mnie bardzo swoją twórczością i narazie zgłębiam ten temat
ja właśnie ściągam jakieś płytki a ja Wam podrzucam linka do piosenki, którą od dawna uwielbiam - kojarzy mi się ona z moimi początkami z Piotrkiem, bo wtedy właśnie była ona u nas "na czasie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum