no wiesz...a kto sie obraża? no co ty?
ja poprostu lubię i napisałam że lubie to czego słucham a czego nie lubię to nie słucham
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
pierwsza nutka zdecydowanie bardziej mi się podoba druga mniej.
[ Dodano: 2008-11-16, 21:42 ]
cerrata napisał/a:
ja myślałam, że to z tak zwanym 'fochem'
absolutnie NIE Co złego to nie ja
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1053 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-11-17, 18:10
U mnie też nie, ale po jednej scenie to jest chyba do Dirty Dancing z Patrickiem Swayze ? Jeśli tak to jakoś nie przepadam. Za mną ostatnio chodzi to, uwielbiam tą piosenkę:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum